Vær med

GEW er et stort netværk af private og offentlige aktører, der ønsker at være med til at styrke entreprenørskab, iværksætteri og vækst i Danmark.

Det gør vi ved at at samle fortrinsvis gratis arrangementer i kalenderen på GEW.dk.

Hvis din virksomhed ønsker at støtte initiativet aktivt, så kan I være med på to forskellige måder. I kan blive GEW-HOVEDSPONSOR og/eller GEW-ARRANGØR. Ved at støtte GEW bliver din virksomhed nævnt, når GEW-ugen markedsføres på sociale medier og i pressen op til GEW-ugen.

Ønsker du at afholde et arrangement under GEW-ugen kan du indsende dine oplysninger herunder, og du vil modtage et login, så du kan oprette et arrangement. Du bestemmer selv, hvilket arrangement du vil afholde, hvor og hvornår. 

Vi åbner for at oprette arrangementer for 2019 senere på året.

Pris 0

Som GEW-arrangør bliver dit arrangement synligt på GEW.dk, og du kan co-brande dig som en del af Global Entrepreneurship Week.

Alle arrangementer vil optræde i kalenderen og du får adgang til arrangement-modulet, hvor du let kan administrere dit arrangement. Du bestemmer selv, hvilket arrangement du vil afholde, hvor og hvornår. Dine arrangementer skal dog fortrinsvis være gratis at deltage i - og være åben for tilmelding.

Bliv kontaktet hvis du er interesseret i at høre om at blive arrangør, eller hvis du vil afholde et arrangement

Vær med til at åbne din virksomhed op for iværksættermiljøet og sæt en dagsorden omkring jeres engagement. Som hovedsponsor har I mulighed for gennem GEW styrke jeres tilstedeværelse blandt kunder, presse og meningsdannere.

Alle hovedsponsorer inviteres til at deltage i følgende aktiviteter:

  • GEW's åbningsarrangement, hvor 200 beslutningstagere mødes
  • Oplæg og paneldebatter til GEWs åbningsarrangement
  • Netværksgruppe
  • Omtale via GEWs presseindsats
  • Omtale via Erhvervsstyrelsen og DIFs kanaler, som giver eksponering for op mod 200.000 personer

Kontakt GEW-ansvarlig Peter Kofler for at høre mere:

Email: peter@d-i-f.dk
Telefon: 40 40 40 04