Vær med
Vær med

Vær med

For dig som event-arrangør

Global Entrepreneurship Week er et stort netværk af private og offentlige aktører, der ønsker at være med til at styrke entreprenørskab, iværksætteri og vækst i Danmark.

Det gør vi ved at at samle fortrinsvis gratis arrangementer i kalenderen på GEW.dk.

Hvis din virksomhed ønsker at støtte initiativet aktivt, så kan I være med på to forskellige måder. I kan blive HOVEDSPONSOR og/eller ARRANGØR. Ved at støtte Global Entrepreneurship Week bliver din virksomhed nævnt, når hele ugen markedsføres på sociale medier og i pressen op til Iværksætterugen.

Ønsker du at afholde et arrangement under iværksætterugen kan du indsende dine oplysninger herunder, og du vil modtage et login, så du kan oprette et arrangement. Du bestemmer selv, hvilket arrangement du vil afholde, med hvem, hvor og hvornår. 

Hvis du er event-arrangør, kan du med fordel melde dig ind i Facebook-gruppen ”Os der planlægger events til GEW”. Her vil der være rig mulighed for at inspirere hinanden, dele ens events eller række ud efter potentielle samarbejdspartnere: Os der planlægger events til GEW 

 

Bliv arrangør

Få markedsført dit event
Vær en del af det store netværk

Læs mere >

Følg med i nyheder fra GEW Denmark og GEW-netværket

Danske Iværksættere

Danske Iværksættere er en non-profit brancheorganisation, der har iværksættere i fokus. Vi har siden 1985 kæmpet for bedre vilkår for danske iværksættere og været med til at styrke det danske iværksættermiljø.