MØD ROLLEMODELLERNE

Reel er Danmarks første klima-elselskab og her for at hjælpe andre virksomheder med at tage et klimaansvar. Virksomheden Reel tilbyder deres kunder grøn strøm og sikrer opførelsen af nye solcelleparker. Reel blev stiftet af Jon Sigvert og medstifterne Christian Randløv Schmidt og Anders Kjemtrup.

Cheeme tilbyder en bæredygtig garderobe til baby-familier for en fast månedlig pris. Stifterne Rumina Todorova og Christian Ristorp Jensen har startet virksomheden under corona tiden og samtidig som studerende.

Kurs Festival

Kurs Festival er et festivalsformat henvendt til unge, hvor man som ung kan få lov til at komme tættere på kulturarbejde og dermed stifte bekendtskab med kunst og kultur.

The Comarché

Anne Marie Mondrup, Marie Engberg og Anders Hjarnaa har skabt The Comarché, som er skandinaviens første platform for bæredygtige brands. En platform der kuraterer, sælger, uddanner, motiverer og inspirerer - alt sammen for at skabe en grobund for et bæredygtigt samfund.

Blue Ocean Robotics

Robotter er meget mere end produktionsoptimering og erstatning af menneskelig arbejdskraft. I Blue Ocean Robotics skaber de robotter til gavn for både miljøet og serviceindustrien. På trods af coronakrisen, er virksomheden på en spændende vækstrejse i et marked, der vokser ganske kraftigt.

Konceptet WAIR har til formål at bekæmpe tekstilaffald. Det gør de ved at upcycle kasserede jeans og arbejdstøj om til bæredygtige sneakers. Som et af de første brands, har de formået at gøre produktionen skalerbar.

SustainX vil ikke acceptere, hvis vi ikke når målsætningerne i klimaaftalen inden 2030. Derfor arbejder Line, Kristian og resten af SustainX utrætteligt for at hjælpe danske virksomheder med at implementere bæredygtige løsninger i deres arbejde.

Lapee er stiftet af to arkitekter, Alexander Egebjerg og Gina Perier. Det gik op for Alexander og Gina, at det var besværligt for kvindelige festivaldeltagere at gå på toilettet. Derfor er Lapee blevet skabt til at tilbyde disse kvinder en bedre løsning for udendørs toiletbrug.

Bag Female Invest, står Emma Due Bitz, Anna-Sophie Hartvigsen og Camilla Falkenberg. De tilbyder en platform, hvor kvinder kan blive klogere på, hvordan de kan investere deres penge og samtidig have styr på deres privatøkonomi - det er et fællesskab om penge for kvinder.

Bagved læringsspillet, Lulu Lab, står Matilde Juul og Sally Gregersen, der på daglig basis arbejder for at genere viden om tabubelagte emner såsom menstruation, seksuelle rettigheder, mental sundhed og meget mere  til unge i Afrikanske lande. 

 

MyPallet sørger for at optimere emballagestyringen ved at gør det komplet digital - det er så nemt, at deres kunder bare skal indtaste nogle oplysninger via deres app - og så er den der!

Sara Mandrup Holt står i dag alene i spidsen for den grønne virksomhed, Make It Good Again, der udelukkende arbejder bæredygtigt med fokus på at skabe en tilværelse, hvor det er let tilgængeligt at reparere sine ting i stedet for at købe noget nyt.