Konceptet WAIR har til formål at bekæmpe tekstilaffald. Det gør de ved at upcycle kasserede jeans og arbejdstøj om til bæredygtige sneakers. Som et af de første brands, har de formået at gøre produktionen skalerbar.

Blue Ocean Robotics

Robotter er meget mere end produktionsoptimering og erstatning af menneskelig arbejdskraft. I Blue Ocean Robotics skaber de robotter til gavn for både miljøet og serviceindustrien. På trods af coronakrisen, er virksomheden på en spændende vækstrejse i et marked, der vokser ganske kraftigt.

SustainX vil ikke acceptere, hvis vi ikke når målsætningerne i klimaaftalen inden 2030. Derfor arbejder Line, Kristian og resten af SustainX utrætteligt for at hjælpe danske virksomheder med at implementere bæredygtige løsninger i deres arbejde.

Lapee er stiftet af to arkitekter, Alexander Egebjerg og Gina Perier. Det gik op for Alexander og Gina, at det var besværligt for kvindelige festivaldeltagere at gå på toilettet. Derfor er Lapee blevet skabt til at tilbyde disse kvinder en bedre løsning for udendørs toiletbrug.

Bag Female Invest, står Emma Due Bitz, Anna-Sophie Hartvigsen og Camilla Falkenberg. De tilbyder en platform, hvor kvinder kan blive klogere på, hvordan de kan investere deres penge og samtidig have styr på deres privatøkonomi - det er et fællesskab om penge for kvinder.

Bagved læringsspillet, Lulu Lab, står Matilde Juul og Sally Gregersen, der på daglig basis arbejder for at genere viden om tabubelagte emner såsom menstruation, seksuelle rettigheder, mental sundhed og meget mere  til unge i Afrikanske lande. 

 

MyPallet sørger for at optimere emballagestyringen ved at gør det komplet digital - det er så nemt, at deres kunder bare skal indtaste nogle oplysninger via deres app - og så er den der!

Sara Mandrup Holt står i dag alene i spidsen for den grønne virksomhed, Make It Good Again, der udelukkende arbejder bæredygtigt med fokus på at skabe en tilværelse, hvor det er let tilgængeligt at reparere sine ting i stedet for at købe noget nyt.