GEW arrangement

Om arrangementet

Forretningsudvikling gennem digitalisering og nye teknologier – hvad viser krystalkuglen?

Afholdes af:
TECHCIRKEL

Deltag i et inspirerende formiddagsmøde, der dykker ned i de seneste teknologiske fremskridt, som vil revolutionere måden, industrier og virksomheder driver forretning på, både på kort og lang sigt.

Mødet henvender sig til alle, der ønsker en forståelse af de banebrydende teknologier, der vil forme fremtiden. Vi vil sætte fokus på den forretningsmæssige side af teknologierne og undersøge, hvorfor det er afgørende for din virksomhed at være opmærksom på dem og forstå deres potentiale i forhold til din forretningsmodel.

Hvad får du med hjem?

- Få et overblik over de nye teknologiske muligheder, herunder Big Data, IoT, robotter, droner, AR/VR/MR, digitale tvillinger og AI – teknologier, der inden længe kan påvirke alt fra produktudvikling til salg og service.

- Opdag, hvordan teknologiske fremskridt kan integreres i din forretningsstrategi og hvorfor det er afgørende for virksomheder at være opdateret på disse teknologier for at forblive konkurrencedygtige.

- Bliv inspireret til at gentænke din virksomheds potentiale og udforske, hvordan AI og digitalisering kan udnyttes i produktudviklingsprocessen for at forblive konkurrencedygtig og tilpasse sig fremtidige udfordringer.

Oplægsholdere

- Jakob Lemming, leder af Digital Transformation Lab Skjern, Aarhus Universitet

- Jesper Askov, business development manager og projektleder, Aarhus Universitet

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson