GEW arrangement

Om arrangementet

Role models in Entrepreneurship

Afholdes af:
StartUp Planet 2023

Inspiration, læring og erfaringer er guld værd, når man arbejder med iværksætteri

StartUp Planet 2023 udforsker iværksætteriets rollemodeller og skaber samtaler om fremtidens rollemodeller på tværs af brancher og nationaliteter. Sammen med ukrainske flygtninge vil vi gerne undersøge iværksætteri i dets mange former og skabe rum for inspiration og læringer, så vi sammen kan blive klogere på de faktorer, der former fremtidens iværksætterrollemodeller. 

Der serveres vin og ukrainske kager, mens vi lægger op til networking med hinanden. 

Hvad kan vi lære af ukrainske flygtninge - og hvad kan de lære af os?

I et nyt land kan adgangen til netværk og relationer gøre en verden til forskel for iværksætteri og opbygningen af en succesfuld forretning. Aktualiteten af situationen i Ukraine er tydelig, og det samme gælder integrationen af ukrainere i det danske samfund, arbejdsmarked og erhvervsliv. Tusindevis af entreprenente flygtninge er kommet til København som følge af krigen i Ukraine - og vi vil gerne vise dem, hvad dansk iværksætteri har at byde på. 

Vi har inviteret spændende profiler fra forskellige stadier af iværksætteri, som kommer til at fortælle om deres vigtigste læringer fra iværksætterrejsen. Til eventet kommer der også til at være spændende paneldebatter, der sætter fokus på de læringer, der er at hente på det danske arbejds- og forretningsmarked.

Du kan bl.a. møde

  • Caroline Søeborg Ahlefeldt, IT-pioner og iværksætter: Gennem sin omfattende karriere har Caroline hjulpet opstartsvirksomheder inden for design, publicering, IT og mode. Hun har også grundlagt flere virksomheder, herunder internetvirksomheden MouseHouse som 23-årig og Danmarks første multimedietræningskursus, Space Invaders.
  • Caroline Louise Lilleør, medstifter og CMO, og Camilla Højberg Pedersen, medstifter og CTO hos Sirène: Sirène er en dansk startup, der har udviklet en personlig sikkerhedsenhed, der forbinder brugeren til et fællesskab af løbere. Fællesskabet af løbere er en kombination af frivillige og kontakter, meget lig Heart Runners, der har ønske om at hjælpe andre, når de har mest brug for det. På trods af sin tidlige forretningsstatus har Sirène sikret finansiering og massiv interesse fra sit målgruppe.
  • Louise Mygind Andersen, stifter og adm. direktør hos IX Studios: IX STUDIOS skaber unikt smykkedesign i krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og klassisk design. I 2021 sikrede Louise en investering fra løven Christian Arnstedt (Blazar Capital) i det danske tv-program 'Løvens Hule' og har siden gennemgået en gennemgående rebranding af virksomheden. 
  • Anastasia Sevryukova, ejer af Sevryukova Photography: Professionel fotograf og ukrainsk flygtning, der har flyttet sin succesfulde fotovirksomhed til Danmark.
  • Olga Laptieva, kommunikationschef hos Wunderman Thompson MAP: Med ekspertise inden for PR, social media management og employer branding vil Olga dele hendes erfaringer med at arbejde i København
  • Yuliia Shyriaieva, erhvervskonsulent hos Københavns Kommune

Eventet er gratis og afholdes på engelsk.

Hvad er StartUp Planet?

StartUp Planet er Københavns Iværksætterfestival afholdt af Danske Iværksættere i samarbejde med Københavns Kommune. Festivallen afholder events for at sætte fokus på iværksætteri i København. Vi udvikler events, faciliterer netværk, bidrager til videndeling og skaber gode læringsoplevelser gennem nye formater. 

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson

Emma Øyås