GEW arrangement

Om arrangementet

Mere mangfoldighed i iværksætteri

Afholdes af:
StartUp Planet 2023

Deltag i et event, der udforsker mangfoldighed, der findes inden for iværksætteri, fordi iværksætteri er ikke blot forbeholdt nogle få; tværtimod er forskellighed ofte selve kernen af iværksætterens styrke. Selvom kvindeligt iværksætteri historisk set har været (og fortsat er) underrepræsenteret, er det nu tid til at kaste lys på andre aspekter, der kan gøre københavnsk iværksætteri mere mangfoldigt.

Iværksætterverdenen blomstrer, når mangfoldigheden trives

Derfor inviterer vi dig til at udforske de forskellige facetter af iværksætteri, især når man ikke altid spejler sig i de traditionelle iværksætterprofiler. Der ligger et uforløst potentiale i at fremme en mere inkluderende iværksætterkultur, hvor forskellighed inden for fx neurodiversitet, alder, køn, fysisk handicap, etnicitet og meget mere ses som iværksætterens største styrker, der kan bidrage til mere innovativt, nytænkende og brugercentreret iværksætteri.

At fremhæve og omfavne forskellighed kan ikke kun styrke iværksættere på individuelt plan, men det kan også være nøglen til at skabe en mere vækstorienteret iværksætterverden i Danmark. Vi skal erkende, at det at skille sig ud ikke kun er en ulempe, men snarere en potentiel styrke, der kan drive innovation og kreativitet. Så lad os sammen udforske, hvordan det at være forskellig kan være iværksætterens største aktiv.

Eventet er gratis og afholdes på dansk. 

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson

Emma Øyås