GEW arrangement

Om arrangementet

Virksomhedens aktive anvendelse af data til forretningsudvikling

Afholdes af:
SMV Digital

Mangler du eller dine medarbejdere digitale kompetencer? Nu har du muligheden for, gennem korte intensive kurser, at få kompetencerne til mere effektivt at kunne gennemføre digitaliseringsprojekter og derved maksimere gevinsterne for din virksomhed.

Data har i mange år været betegnet som det nye guld. Men hvordan skaffer du adgang til dataen, så du kan bruge dem til at forbedre både produktionen og styringen af din virksomhed?

På dette kursus vil vi afklare de mest væsentlige data-begreber og gennemføre nogle af de mest grundlæggende opgaver, der er forbundet med systematisk arbejde med data.

Du vil derefter blive bedre til at strukturere virksomhedens data og se de værdiskabende muligheder, som jeres data rummer.

Når du har deltaget på forløbet:

.....så kan du:

  • Oversætte jeres forretningsmål til databehov
  • Udarbejde og læse datakvalitetsbeskrivelser

.....så ved du:

  • Nogle af de ting, jeres nuværende data kan bruges til
  • Hvad man skal være opmærksom på, når man vil bruge egne og andres data til forretningsudvikling

.....så ved du, hvordan du undgår: 

  • at bruge data forkert, såvel etisk som udviklingsmæssigt


Implement er underviser på forløbet.

Det er gratis at deltage - du investerer kun din tid

Du kan tilmelde dig modulet, hvis du har et igangværende digitaliseringsprojekt eller et for nyligt afsluttet digitaliseringsprojekt. Det er ikke et krav, at din virksomhed har modtaget tilskud gennem SMV:Digital.

Kompetenceudviklingsforløbet kræver ikke medfinansiering dvs. din virksomhed investerer udelukkende tid i kompetenceudviklingsforløbene, som består af fysisk undervisning.

Ansøgninger til kompetenceudviklingsforløbet vurderes ud fra fokus på motivation og vha. godkendt/Ikke godkendt efter først-til-mølle princippet.

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson