GEW arrangement

Om arrangementet

SoMe Workday - Chat GPT

Afholdes af:
Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Den 13. november byder vi til SoMe Workday hos Vestjysk Marketing – en dag hvor du kan få sparring og hjælp til de sociale medier. Denne gang er fokus marketing for iværksættere og ChatGPT.

Som iværksætter har du mange kasketter på, og derfor kan det være guld værd med input udefra, når markedsføringen skal op på næste niveau.

Ole Stampe Larsen fra Vestjysk Marketing tager dig i dette oplæg igennem mange af trinnene, fra at du identificerer dine mål og dine målgrupper, samt vælger de relevante kanaler til at påvirke dine målgrupper. Dernæst hvordan du kan lave en simpel markedsføringsplan, så du sikrer, at du nu også får fortalt målgrupperne om alt det, som du kan tilbyde. 

Hele oplægget vil have fokus på, hvordan du kan udnytte ChatGPT til at hjælpe dig i processen og med driften fremadrettet. Ole vil selvfølgelig starte med at sikre, at du får installeret ChatGPT på din pc og mobil, samt at du får en basis gennemgang af værktøjet. Derfor vil dette oplæg ikke kræve yderligere baggrundsviden – blot lysten til at lære og blive inspireret som iværksætter. 

Som altid på vores SoMe Workdays, vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og oplægget vil være en ligelig blanding af oplæg og opgaver, hvor du arbejder med din egen virksomhed. 

Vigtigt: Medbring din telefon og PC/Tablet

OBS: Der er 15 pladser. 

Bemærk: Ved afbud senere end to hverdage før arrangementet refunderes deltagerbetalingen ikke.

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson

Mie

Oplægsholdere

Ole Stampe Larsen, Kundedirektør & Medejer, Vestjysk Marketing