Skrevet af: Christina Melgaard, Projektleder og kommunikationsansvarlig hos CORO Co-Lab
01 sep 2021

Vær med til at skabe løsninger til gavn for samfundet!

Pssst.. I år introducerer CORO, Co-lab Roskilde CO GET MONEY, som er din mulighed for at finde finansiering og kapital til nye løsninger og next steps i din udviklingsrejse samt lade dig inspirere af innovative løsninger fra Innovationsdistrikt Sjælland. CO GET MONEY afholdes mellem dagens workshops. Se mere i programmet.

Årets COCONF21-workshops er en del af innovationsforløbet COCONF, som danner rammerne for åben innovation gennem inspirationsarrangementer, workshops og pitchrunder, hvor udfordringer kvalificeres, levedygtige idéer udvikles og løsninger implementeres. Forandringen starter lokalt, hvor aktører gennem matchmaking og events vil inspirere hinanden og indgå i nye innovationssamarbejder. Tidligere års resultater har bl.a. været projektansættelse, fondsbevilling samt anden finansiering til udvikling og test af løsninger såsom skraldefestengenbrugsspillet x give and collectgreenheart og klimaknappen.

Så, har du en nytænkende idé eller løsning, så har du muligheden for at markedsføre, videreudvikle og teste i dialog med aktører, som strækker sig fra studerende og forskere til SMV’er og nogle af Danmarks største organisationer. Læs mere om innovationsforløbet her

I 2021 samles innovatører om udfordringer under forskellige temaer såsom brugerinvolvering, bæredygtigt byggeri, new normal og drikkevandsskove, som kun kan løses i fællesskab, og til de rette samarbejder tilbyder organisationerne hvert år at agere real life-testplatform i udviklingen af løsninger.