GEW arrangement

Om arrangementet

Bogføring & Bobler

Afholdes af:
Henriette Slot; Ninna Møller

Vi vil gerne inspirere andre og flere til hvad netværk kan. Hvordan vi kan hjælpe hinanden, dele erfaringer og samarbejde om de opgaver som dræner, når vi sidder alene med dem (løbende bogføring, opdatering af kørselsregnskab og bilag).

Så kom med til Bogføring & Bobler. Grib gerne fat i en (solo)selvstændig du kender, som også trænger til at skylle bogføringsopgaverne ned med et glas bobler og en netværkssnak.

Vi er igen i år så heldige at få besøg fra Skanderborg Revision. De vil give os vigtig viden om bl.a. GDPR, bogføringsbeskrivelse og den nye bogføringslov. Det hele med fokus på os med små virksomheder, så det bliver relevant for lige netop dig, der er selvstændig/iværksætter.

Husk at medbringe din computer og evt. oplader til dette event.

Håber du har lyst til at deltage og være med til at sprede god bogførings-karma.

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson

Ninna

Oplægsholdere

Henriette Slot, Freelance designer & grafiker.

Siden 2014 har jeg som freelance designer og grafiker hjulpet små og mellemstore virksomheder.
Mine kunder fordeler sig i to grupper: tekstilbranchen og grafisk design.

Jeg er uddannet Design Manager fra International Business Academy i Kolding og har over 20 års erfaring fra modebranchen. Derudover har jeg i lige så lang tid arbejdet med at løse grafiske opgaver, opdatering af websites og webshops, samt eksekveret markedsføring på diverse platforme.

Ninna Møller, strategisk rådgiver, ekstern projektleder og netværksfacilitator.

Jeg hjælper virksomheder og organisationer med at sikre sammenhæng og kontinuitet i deres kommunikation og marketing.
Som netværker elsker jeg at bygge bro mellem mennesker. Det sker bl.a. på mine faciliterede NetWalk. Et uformelt møde på en times gåtur rund i Horsens, hvor vi netværker og skaber nye relationer på tværs af erhverv og virksomhedsstørrelse.

Jeg vil gerne være med til at skabe succes med omtanke for miljø, mennesker og den økonomiske bundlinje. Jeg er optaget af iværksætteri, at bygge bro mellem mennesker, forandringsledelse, udvikling, ESG, inddragelse af medarbejdere og det gode arbejdsliv.