GEW arrangement

Om arrangementet

Øg omsætningen i din webshop

Afholdes af:
Erhvervhusende og Digitaliseringsstyrelse

Har du etableret en webshop, hvor du gerne vil have flere besøgende og konverteringer? Så har du mulighed for at deltage på et gratis endagsseminar, hvor du får konkrete værktøjer og viden, så du kan optimere salget i din webshop.

Det vil være en meget indholdsrig dag, hvor der vil være en god vekselvirkning mellem formidling af viden og konkrete øvelser/opgaver. Deltagerne skal afsætte tid til forberedelse før workshoppen og være indstillet på at deltage i et online opfølgningsmøde.

I løbet af dagen vil deltagerne blive præsenteret for forskellige værktøjer, som kan hjælpe dem med optimeringen af webshoppen og lære hvordan trafikken til webshoppen kan øges. Vi vil i løbet af dagen også arbejde med ChatGPT og få en introduktion til hvordan ChatGPT kan hjælpe med SEO-tekster og Google Ads-annoncer.

Uanset hvilken platform din e-handelsløsning ligger på i dag, kan du med fordel deltage i seminaret.

Seminaret får en meget konkret og praktisk tilgang. Seminaret vil være en vekselvirkning mellem undervisning og mulighed for at arbejde målrettet med din egen webshop. Du får et godt kendskab til de områder, vi kommer til at arbejde med på dagen, og der vil være plads til erfaringsudveksling mellem deltagerne.

InfoServ er underviser på forløbet.

Når du har deltaget på forløbet:

.....så kan du:

  • Lave analyse af dine kunders online adfærd
  • Bruge buge ChatGPT til udarbejdelse af SEO
  • Opbygge en sammenhæng mellem organiske og betalt online markedsføring.

.....så ved du:

  • Hvordan du kan optimeret salget på de enkelte produkter ved hjælp af Call to Actions
  • Hvordan du kan optimere på annoncer og SEO.

.....så ved du, hvordan du undgår: 

  • At bruge tid på betalt annoncer og SEO som ikke giver det ønskede udbytte.

Det er gratis at deltage - du investerer kun din tid

Du kan tilmelde dig modulet, hvis du har et igangværende digitaliseringsprojekt eller et for nyligt afsluttet digitaliseringsprojekt. Det er ikke et krav, at din virksomhed har modtaget tilskud gennem SMV:Digital.

Kompetenceudviklingsforløbet kræver ikke medfinansiering dvs. din virksomhed investerer udelukkende tid i kompetenceudviklingsforløbene, som består af fysisk undervisning.

Ansøgninger til kompetenceudviklingsforløbet vurderes ud fra fokus på motivation og vha. godkendt/Ikke godkendt efter først-til-mølle princippet.

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson