GEW arrangement

Om arrangementet

HOVEDEVENT: Kickstart din fremtid

Afholdes af:
Danske Iværksættere, UCL & Odense Iværksætterservice

Den nye generation er fremtidens problemknusere

Kom med, når Global Entrepreneurship Week Denmark afholder årets helt store iværksætterfest, der hylder ungt, problemorienteret og nytænkende iværksætteri i alle dets facetter. Bliv inspireret, lær om iværksætteri fra et Gen Z perspektiv og vær med til at kåre årets iværksættertalenter fra innovationskonkurrencen “48-timers Udfordringen". 

Vi slår dørene op torsdag d. 16 november til to magiske timer med et brag af et show, der sætter ild til iværksætterånden. Og allervigtigst! Vi fejrer selvfølgelig også alle de studerende og iværksætteraspiranter, der har sat deres viden, mod og virkelyst i spil til “48-Timers Udfordringen”.


Kom med til et brag af et show, der sætter fokus på iværksætteri anno 2023

Eventet er gratis at deltage i, og det er åbent for alle, uanset om du har taget del i "48-timers Udfordringen” eller du blot er nysgerrig på iværksætteri og fremtidens løsninger. 

Du kan forvente intet mindre end en perlerække af underholdende, inspirerende og - hvis vi selv skal sige det - spændende talere, cases og sceneinterviews, når nogle af Danmarks skarpeste og mest nytænkende hjerner indtager finalescenen. 


Vær med til at kåre årets iværksættertalenter

Det bliver med andre ord ualmindeligt spændende, når årets iværksættertalenter fra “48-timers Udfordringen” skal kåres. Gennem 48-timer har de arbejdet på at problemknuse nogle af velfærdsstatens helt store udfordringer med nye og innovative løsninger.  

Årets gruppe med den bedste løsninger vinder: 

  • Kontant 10.000 kr

  • Billetter til Codegarden 2024

  • Direkte adgang til at pitche sin løsning ind til politikere på Christiansborg til Startup Borgen


En del af Ignite

Dette show kickstarter iværksættereventet Ignite, der under samme tag inviterer til en dag fyldt med dansk iværksættermiljø i form af investorer, iværksættere, konsulenter, sponsorer og finansieringsrepræsentanter. 

Du har således en oplagt mulighed for at deltage i de efterfølgende festligheder, når Jyske Bank Arena byder på Keynote Speakers, spændende side events, unikke netværksseioner, investorpitch-sessions og prisuddeling.


Bliv en del af noget større - tilmeld dig nu!

Arrangementet foregår under Global Entrepreneurship Week i samarbejde mellem Danske Iværksættere, Odense Iværksætterservice og UCL samt med støtte fra Meta.

Global Entrepreneurship Week er en verdensomspændende indsats, hvor 200+ lande går sammen om at sætte fokus på iværksætteri og innovation. I Danmark finder over 150 arrangementer sted!

Tilmeld dig nu og sikr din plads til eventet!

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson

Alex Randrup

Oplægsholdere

Mads Lorentzen
Stifter af HumAId

Martin Wibe & Tonny Kaagaard Olsen
Stiftere af Crateit

Cathrine Leth
Stifter af Klimalancen

Johann Svane
Head of Policy, PR & Partners hos Danske Iværksættere