GEW arrangement

Om arrangementet

Digital Tech Summit - AI transforming business

Afholdes af:
Danish Life Science Cluster og DTU

Digital Tech Summit er både konference, udstilling og netværksevent – det største akademisk baserede teknologi- og erhvervsevent i Norden. Kom med og bliv klogere på årets tema, som er Building European Tech Resilience.

Digital Tech Summit samler over 5.000 beslutningstagere, ingeniører, virksomheder, akademikere, startups, investorer og studerende for at diskutere, udfordre og omdefinere teknologi og dens indvirkning på industri og samfund. Dette års tema er: Building European Tech Resilience.

Arrangementet og programmet vil også berøre emner som Health-tech, Energy, Food-tech, transport, cybersikkerhed, Gov-tech, samt teknologier som ML, VR, IoT, Quantum computing, robotik og meget mere.

Det sundhedsteknologiske spor vil dykke ned i, hvordan digitale teknologier i øjeblikket revolutionerer vores sundhedssystem med betydelige forbedringer i både forebyggelses- og behandlingsmuligheder. I dette spor kan du lære om de seneste fremskridt inden for områder som AI inden for medicinsk billeddannelse og få indsigt i, hvordan forskere og sundhedsorganisationer samarbejder om brugen af AI for at forbedre sygdomsforebyggelsen.

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson