GEW arrangement

Om arrangementet

Erhvervsprisuddeling 2023

Afholdes af:
BusinessFaxe

Skal du med til årets Erhvervsprisuddeling 2023?

Den 16. november fejrer vi det lokale erhvervsliv!

Den årlige Erhvervsprisuddeling tjener det vigtige formål, at vi én gang om året samler det lokale erhvervsliv til en prisuddeling for at hylde dem, der har fortjent en særlig anerkendelse.

Vi synes, de lokale succeser skal fejres , fordi det er med til at styrke den lokale stolthed og skabe sammenhængskraft i det lokale erhvervsliv.

Vi glæder os derfor uendelig meget til den 16. november, hvor vi slår dørene op til årets Erhvervsprisuddeling 2023!

Kom og opleve Lars Jørgensen

Lars Jørgensen er tidligere håndbold landsholdsspiller. I dag er han assisterende landstræner for håndboldkvinderne, hvor han her trækker på sin erfaring som spiller for at udvikle talenter og få holdet til at yde sit absolut bedste. Selvindsigt, forandringsparathed og accept af hinandens forskelligheder er efter Lars’ mening nogle af de vigtigste ingredienser til at trives og udvikles som individ, team eller leder. 

Der kan trækkes mange paralleller mellem erhvervslivet og sportsverdenen. Om det så gælder sportsverden eller erhvervslivet, er et team i balance lig med trivsel og synlige resultater. I begge verdener handler det om at finde sin plads på holdet/teamet og forstå, hvordan og hvorfor ens kolleger/holdkammerater agerer, som de gør. 

Foredraget: ’Et team i balance skaber trivsel og synlige resultater’

Der er mange måder at lede og motivere på, og Lars Jørgensen har været ”udsat” for hele repertoiret. Så kom og oplev et foredrag med Lars, og bliv inspireret til en positiv tilgang at lede eller være en del af et team på. Et foredrag hvor han har taget de bedste elementer med sig som håndboldspiller og assisterende håndboldtræner og nu med et glimt i øjet deler levende og indsigtsfuldt ud af.

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson