GEW arrangement

Om arrangementet

Webinar til den nyetablerede iværksætter opstart og Bogføringsloven

Afholdes af:
Beierholm

Kære iværksætter

Når du etablerer et ApS, begrænser du din økonomiske forpligtelse i virksomheden og hæfter som udgangspunkt kun for det indskud, der er foretaget i forbindelse medetablering af selskabet. Der er dog udgifter og krav forbundet med at etablere og drive et selskab, og du må under ingen omstændigheder hæve penge fra virksomheden til privat brug.

På webinaret gennemgår vi fordele og ulemper ved at drivevirksomhed i selskabsform, risici ved at lade være og alternative virksomhedsformer.

Som tillæg vil vi gennemgå hvordan den nye bogføringslov kommer til at påvirke dig som iværksætter og hvad du skal være opmærksom på i den forbindelse.

Deltag og lær hvorfor dit valg af virksomhedsform kan få afgørende økonomisk og forretningsmæssig betydning for virksomhedens vækst og udvikling. Du får selvfølgelig også lejlighed til at stille spørgsmål og få konkrete svar om netop din virksomhed.

Eventet er afholdt

Adresse

Kontaktperson

Oplægsholdere

WEBINARETS OPLÆGSHOLDERE

Beierholm har "iværksætter-revisorer" i hele landet, der har stor erfaring i at rådgive netop iværksættere, og som kender de udfordringer og muligheder, man typisk møder som iværksætter.

På dette webinar møder du Joachim Laumark Stephansen og Steen Søgaard Rasmussen fra Beierholm i Aarhus.