GEW arrangemnet

"SHOW IT - DONT TELL IT" – lær at arbejde med prototyper

V. VIA University College

Onsdag d. 20 november 2019 kl. 14.30-17.30
Andet

Har du lyst til at konkretisere og visualisere din idé? Er du nysgerrig på, hvordan du kan formidle din idé på en anderledes og kreativ måde? Hvorfor så ikke arbejde med prototyper? Denne workshop er for dig, der ønsker at udforske, hvordan du kan anvende prototyper til at forklare din i...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Har du lyst til at konkretisere og visualisere din idé? Er du nysgerrig på, hvordan du kan formidle din idé på en anderledes og kreativ måde? Hvorfor så ikke arbejde med prototyper?

Denne workshop er for dig, der ønsker at udforske, hvordan du kan anvende prototyper til at forklare din idé. Her vil du lære om, hvordan man kan gøre brug af en tidlig version af sin idé, før den endelige udgave laves. I løbet af workshoppen vil du lære, hvordan du kan skabe noget, der illustrerer, hvad din idé er, og kan. Du vil lære at demonstrere og teste din idé, funktion og design ved brug af simple redskaber. Prototyper viser formålet af din idé, og hvordan den virker. Du vil lære om at teste, udvikle, evaluere og kommunikere funktionen og designet af din idé.

Onsdag d. 20 november 2019 kl. 14.30-17.30

Tilmeld på arrangørens hjemmeside

https://vitusbering.nemtilmeld.dk/36/

Vitus Bering Innovation Park
Chr. M. Østergaards Vej 4a
8700 Horsens


Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Vitus Bering Innovation Park
info@vitusbering.dk
Tlf. +45 87554343