GEW arrangement

Kommunikationsrådgivning m. Journalist Sten Løck

V. Symbion

Eventet er afholdt
Markedsføring

Har I styr på jeres kommunikation, og trænger I igennem til kunder og investorer? Mange gode produkter og virksomheder kommer aldrig rigtig ud over rampen, fordi man forsømmer eller ikke formår at formulere og formidle budskaberne. Kom til Open Office Hours hos en erfaren journalist og få en...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Har I styr på jeres kommunikation, og trænger I igennem til kunder og investorer?

Mange gode produkter og virksomheder kommer aldrig rigtig ud over rampen, fordi man forsømmer eller ikke formår at formulere og formidle budskaberne. Kom til Open Office Hours hos en erfaren journalist og få en snak om jeres kommunikationsudfordringer. Det kan være alt fra strategi og pressearbejde til udformning af materiale: Hjemmeside, pressemeddelelser, investorprospekt, salgsmateriale, etc. På dansk eller engelsk.

Community partner inden for PR:

I kommer til at møde freelance journalist Sten Løck. Sten har i 15 år skrevet om teknologi og innovation i ind- og udland for en række medier, herunder Børsen og Berlingske og Mandag Morgen. Her har han dækket store internationale selskaber som Microsoft, Samsung og Apple, ligesom han har berettet fra den danske startup-scene for det amerikanske medie BusinessInsider. Sten er uddannet MBA, og før tilværelsen som journalist havde han lederstillinger i internationale virksomheder.

Det kræver ikke tilmelding, men du er velkommen til at sende Sten baggrundsinformation, f.eks. link til hjemmeside, problemstilling eller udfordring og evt. spørgsmål på forhånd, så mødet kan blive mest effektivt.

E-mail: Sten Løck – sten@writenow.dk

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt