GEW arrangement

Workshop: Fundraising som iværksætter - De 3 vigtigste skridt

V. Svendborg Kommune

Eventet er afholdt
Funding

Workshoppen handler om hvordan du som iværksætter, SMV’er eller ildsjæl kommer godt i gang med at fundraise. Igennem oplæg og øvelser vil du blive introduceret til og få lov til at arbejde med de 3 vigtigste skridt til at søge fonde og puljer. Vi skal arbejde med hvordan du udvikler din ide...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Workshoppen handler om hvordan du som iværksætter, SMV’er eller ildsjæl kommer godt i gang med at fundraise. Igennem oplæg og øvelser vil du blive introduceret til og få lov til at arbejde med de 3 vigtigste skridt til at søge fonde og puljer. Vi skal arbejde med hvordan du udvikler din ide til et projekt der kan blive støtteberettiget, og hvordan du laver en god projektbeskrivelse med en fængende kernefortælling. Vi skal også arbejde med fondsresearch og hvordan du matcher dit projekt med de rette fonde og tilskudsmuligheder.

Som deltager får du mest ud af workshoppen, hvis du har en projekt-idé du kan tage udgangspunkt i, når der skal laves øvelser. Men du er også velkommen hvis du bare er nysgerrig, og vil vide mere om hvordan man laver fundraising. Det er en fordel at medbringe en computer.

Stine Skøtt Thomsen har 15 års erfaring som fundraiser og projektleder, og rådgiver i sin virksomhed Projektrådgiveren private og offentlige organisationer i fundraising og projektledelse.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Svendborg Kommune