GEW arrangemnet

Den handlemodige iværksætter

V. Svendborg Kommune

Eventet er afholdt
Strategi
Andet

Iværksætteri er en den vildeste udviklingsrejse - personligt og professionelt. Hvis du vil forfølge dine mål og drømme er der ingen vej udenom – du bliver nødt til at også at gøre det der er svært og de ting du har svært ved at få gjort. På denne dag vil du Blive skarpere på hvad de...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Iværksætteri er en den vildeste udviklingsrejse - personligt og professionelt. Hvis du vil forfølge dine mål og drømme er der ingen vej udenom – du bliver nødt til at også at gøre det der er svært og de ting du har svært ved at få gjort.

På denne dag vil du

Blive skarpere på hvad der ofte står i vejen for at lykkes.
Få redskaber du kan bruge i morgen til at overvinde det der står i vejen for dig.
Udfordre dig selv ved at tage det skridt, som gør din virksomhed endnu stærkere.

Workshoppen er både for dig der skal finde modet til at springe ud i at være iværksætter – og dig der allerede er iværksætter, men gerne vil styrke din handlekraft.

Du vil også blive udfordret fysisk i løbet af dagen - så tag tøj på der egner sig til at bevæge sig i (indendørs - det er jo november...).

Pris: 350 kr.

Du møder Anne Eggebrecht og Peter Laut Matzen fra firmaet Handlemod, som arbejder med iværksætteres mindset og deres handlekraft og mod til at forfølge mål og drømme. https://www.handlemod.dk/

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt