GEW arrangemnet

Specialistrådgivning

V. Startvækst Aarhus

Torsdag d. 21 november 2019 kl. 17.00-19.00
Markedsføring
Andet

  Brug for økonomisk eller juridisk sparring... eller noget helt tredje? Sidder du med en konkret problemstilling, som du har brug for at diskutere med en fagspecialist? Specialisterne er: - Advokater - Revisorer - Forsikringsrådgiver - Patentrådgiver - Markedsføring - og kommunikationsr...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

 

Brug for økonomisk eller juridisk sparring... eller noget helt tredje? Sidder du med en konkret problemstilling, som du har brug for at diskutere med en fagspecialist?

Specialisterne er: - Advokater - Revisorer - Forsikringsrådgiver - Patentrådgiver - Markedsføring - og kommunikationsrådgiver - Webshop/e-commerce rådgiver - A-kasse - Jobcenter - STARTVÆKST Aarhus konsulent Hvordan foregår det? At deltage i specialistrådgivning er ret simpel. Processen er den samme lige meget, hvilken specialist du ønsker at snakke med. Du møder op i kantinen i INCUBA, hvor du placerer dig ved det bord med skiltet på den specialist du ønsker at snakke med. Når det bliver din tur har du 15 min. med den valgte specialist. Specialisterne sidder i hver deres lokale og er klar til at sparre med dig og dine konkrete spørgsmål. Samtalerne er selvfølgelig 100% fortrolig.

 

Torsdag d. 21 november 2019 kl. 17.00-19.00

Tilmeld på arrangørens hjemmeside

https://www.startaarhus.dk/21-nov-specialistraadgivning

INCUBA

Åbogade 15, 8200 Aarhus N

- Du møder bare op!


Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere