GEW arrangement

Bliv klogere på svanemærket byggeri med oplæg fra Ecolabelling Denmark

V. Sorø Kommune

Eventet er afholdt
Andet

I de kommende år vil Sorø Kommune i større og større omfang have fokus på bæredygtigt byggeri. Allerede primo december sendes renoveringen af Holbergskolen og den Integrerede børnehave Troldehaven i Dianalund i udbud. Hvem er det for? Alle håndværkere, entreprenører og andre interes...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

I de kommende år vil Sorø Kommune i større og større omfang have fokus på bæredygtigt byggeri. Allerede primo december sendes renoveringen af Holbergskolen og den Integrerede børnehave Troldehaven i Dianalund i udbud.

Hvem er det for?

Alle håndværkere, entreprenører og andre interesserede i bæredygtigt byggeri inviteres til gå-hjem-møde om bæredygtigt byggeri: Hvad er det, og hvad kræver det?

Hvad kan man høre om?

Der vil både blive fortalt om den kommende renovering af Holbergskolen og Institutionen Troldehaven, samt om hvordan vi i Sorø Kommune fremover vil have fokus på bæredygtigt byggeri. Der vil også være mulighed for at tale med Center for Teknik, Miljø og Drift (som står for udbuddet), Sorø Erhverv, arkitekterne samt en repræsentant for Miljømærkning Danmark.

Vi ser frem til at fortsætte samt udbygge de gode relationer mellem kommunen og de lokale bygge- og anlægsvirksomheder.

Med venlig hilsen Sorø Kommune, Center for Teknik, Miljø og Drift samt Sorø Erhverv. 

 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt