GEW arrangement

Lederlounge - Fra verdensmål til en god forretning

V. Ringsted Erhverv

Eventet er afholdt
Innovation
Andet

Lederlounge i samarbejde med DI Vestsjælland. Verdensmål, bæredygtighed og cirkulære forretningsmodeller. Alle væsentlige fokusområder både i en politisk og forretningsmæssig kontekst. Men hvordan tager man et skridt i den rigtige retning og implementerer principperne i sin egen virksom...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Lederlounge i samarbejde med DI Vestsjælland.


Verdensmål, bæredygtighed og cirkulære forretningsmodeller. Alle væsentlige fokusområder både i en politisk og forretningsmæssig kontekst. Men hvordan tager man et skridt i den rigtige retning og implementerer principperne i sin egen virksomhed? Og ikke mindst hvordan gør man det til en god forretning? Dette er teamaet på denne lederlounge.


Program

08:00 – 08:15 Brunch serveres hos PMH Systems og velkomst ved Ringsted Erhvervsforum

08:15 – 08:35 Bæredygtighed – ”Bye, bye” eller ”Big Business” v. Poul Friis Jensen, Head of Strategic Advisory Danske Bank

08:35 – 08:55 Erik Johnson, Dansk Industri - DIs erfaring med at hjælpe medlemmer med at drive forretningsresultater med udgangspunkt i bæredygtighed og Verdensmålene 

08:55 – 9:15 Case: PMH Systems – præsentation af deres indgangsvinkel til arbejdet med bæredygtighed og verdensmål. 

09:15 – 09.35 Case forsat: Faarup Beton om samarbejdet med PMH Systems og bæredygtigt byggeri.

09.35 – 9:50 Diskussion og spørgsmål

09:50 – 09.55 Præsentation af Ringsted Erhvervsforums Netværk for bæredygtig forretningsudvikling ved Annette Kjølby

09:55 – 10.00 Tak for i dag ved bestyrelsesmedlem REF

EVT Rundvisning for de interesserede


Hvad sker der på en Lederlounge?

Lederlounge er et tilbud fra Ringsted Erhvervsforum, som består af en kort faglig opdatering fra morgenstunden i godt selskab med andre lokale erhvervsdrivende.

Lederloungen indledes kl. 8.00 med en lækker morgenbuffet, som du har mulighed for at nyde i selskab med andre lokale erhvervsfolk. Foredragsholderen går på cirka kl. 8.30.

Under arrangementet tager vi billeder

Udvalgte billeder fra arrangementet vil blive offentliggjort i forbindelse med markedsføringen af dette på for eksempel Ringsted Erhvervsforums hjemmeside, i nyhedsbrevet Erhvervsnyt og på Ringsted Erhvervs Facebookside.

Ønsker du et offentliggjort billede fjernet, hvor du er på, kan du rette henvendelse til erhvervsforum@ringsted.dk, og billedet vil blive fjernet i det omfang, det er muligt.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt