GEW arrangemnet

Worpshop - Lean Startup

V. Ringsted Erhverv og Kompetenceforum

Arrangementet er afholdt.
GEW-tema: Verdensmålene

Fra tanke til færdigt koncept - vil du lære hvordan du udvikler din forretningsidé? På denne workshop lærer du netop dette gennem metoden Lean Startup. Efter tre timer vil du være i stand til at anvende metoden, og styrke din forretningsidé så den bliver endnu mere attraktiv for dine fremt...

Læs mere i fanen "Om arrangementet".

  • Om arrangementet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Fra tanke til færdigt koncept - vil du lære hvordan du udvikler din forretningsidé?

På denne workshop lærer du netop dette gennem metoden Lean Startup.

Efter tre timer vil du være i stand til at anvende metoden, og styrke din forretningsidé så den bliver endnu mere attraktiv for dine fremtidige kunder.

Workshoppen veksler mellem oplæg, øvelser og diskussion
Mange iværksættere bruger masser af tid på at udvikle forretningsplaner og produkter. Mødet med markedet sker senere - hvor du måske opdager at der ikke er interesse for din idé.

Med Lean Startup metoden afprøver og udvikler du løbende på din forretningsidé i dialog med fremtidige kunder og brugere. Det giver dig mulighed for at tilpasse din konceptudvikling til det der interesserer modtagerne.

Metoden af udviklet med udgangspunkt i innovationsværktøjerne i Lean, hvor det gælder om at udvikle gennem kontrollerede afprøvninger i korte sekvenser. Metoden er med succes blevet brugt til konceptudvikling - både i den private og offentlige sektor.

Målgruppe
Denne workshop er for dig, der har en god idé, som du gerne vil videreudvikle i dialog med potentielle kunder og brugere.

Tilmelding er nødvendig - Tilmeld dig her: www.ringsted.nemtilmeld.dk/190/

 

Lars Tegl Rasmussen er direktør for Kompetenceforum.

Lars er uddannet Cand.scient.Pol, og har arbejdet med Lean i over 15 år som konsulent, underviser og forfatter. Han har været med til at anvende Lean Startup konceptet i såvel private som offentlige virksomheder. Lars har en fortid som kontorchef i Finansministeriet og direktør i det tidligere Vestsjællands amt.

Arrangementet er afholdt.

Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere