GEW arrangemnet

Workshop - Google Ads Opstart

V. Ringsted Erhverv og Ivækst

Arrangementet er afholdt.
Markedsføring

Få eksperthjælp til at starte din første søgekampagne på Google Med søgekampagner med Google Ads bliver du set af kunderne i samme øjeblik, de søger på Google efter de ting, du tilbyder. Mere end 65% af folk der søger på nettet, klikker på en Google Ads-annonce for et produkt eller en s...

Læs mere i fanen "Om arrangementet".

  • Om arrangementet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Få eksperthjælp til at starte din første søgekampagne på Google

Med søgekampagner med Google Ads bliver du set af kunderne i samme øjeblik, de søger på Google efter de ting, du tilbyder. Mere end 65% af folk der søger på nettet, klikker på en Google Ads-annonce for et produkt eller en service.

Google Ads 1 Opstart er for dig, der ønsker at blive guidet gennem opstarten af din første søgekampagne med Google Ads. Du sidder med din egen pc og arbejder konkret på din søgekampagne under kyndig vejledning af en Google Ads-ekspert. Således får du trygt og effektivt alle fordelene ved Google Ads og bliver samtidig din egen Google Ads-ekspert.

3 gode grunde til at tage på workshoppen:

  • Når du forlader workshoppen, kender du betydningen af kvalitetsresultater, kampagnestruktur, CPC og søgeordstyper, hvilket er afgørende for din succes med Google Ads
  • Du får en rabatkode, der udløser 600 kr. at annoncere for, når du har brugt de første 200 kr.
  • Du får professionel hjælp til at komme i gang med din første søgekampagne på Google

Tilmelding er nødvendig - Tilmeld dig her: www.ivaekst.dk/kurser/workshop-google-ads-1-opstart

Om underviser Rasmus Bækdal

Rasmus Bækdal er Google Ads-certificeret og specialiseret i søgemaskinemarkedsføring for små virksomheder. Med erfaring fra virksomheden GenieWords, har Rasmus et solidt indblik i de udfordringer, som mindre virksomheder kæmper med hver eneste dag.

Arrangementet er afholdt.

Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Stine Bjarnov Brostrøm
stbr@ringsted.dk
Tlf. 51430786