GEW arrangement

Iværksætterdysten

V. Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Eventet er afholdt
Networking

Glæd dig til en aften hvor vi hylder iværksætteriet med inspirerende oplæg, pitch-dyst, samt netværk med andre med lyst til iværksætteri. 5 lokale spirende iværksættere dyster om 25.000 kr. ved at pitche deres forretningskoncepter foran publikum og et panel af lokale investorer. Ivær...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Glæd dig til en aften hvor vi hylder iværksætteriet med inspirerende oplæg, pitch-dyst, samt netværk med andre med lyst til iværksætteri.

5 lokale spirende iværksættere dyster om 25.000 kr. ved at pitche deres forretningskoncepter foran publikum og et panel af lokale investorer.

Iværksætterdysten 2021
Iværksætterdysten er en pitch-konkurrence for iværksættere der ønsker at udvikle og etablere virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune. Deltagere i konkurrencen har mulighed for at vinde en kontant pengepræmie (25.000 kr.), forretningsudviklingsforløb og en plads i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksættermiljø. Konkurrencen er igangsat af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, med opbakning fra Ringkøbing-Skjern Kommune.


Program for dagen
Kl. 16.30 Check-in - Networking og snacks
Kl. 16.45 Velkomst ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd
Kl. 17.00 Oplæg af iværksætter: Tina og Peter Hofmann, Lé Mosch DenmarkFra hjemmesyede pandebånd til million virksomhed
Tina Hofmann startede i 2015 med at sy hårbånd, og sælge dem via Instagram. Derefter gik det stærkt, der blev udviklet webshop og Lé Hof startede op, hvor hun solgte accessories til børn. I 2018 kom Lé Mosch, der sælger accessories, smykker og håpynt til kvinder oveni, og så tog salget for alvor fart. I dag er Tinas mand Peter Adm. direktør og sammen driver de i dag millionvirksomheden, ud fra filosofien om at passion og hjertet fører os i den rigtige retning. Hør Tina og Peter fortælle om rejsen fra at sy egne produkter til i dag at udvikle og vækste en international million virksomhed


Kl. 17.45 Sidste års vinder - Din Vintage ShopDin Vintage Shop, giver via video, et indblik i, hvad der er sket siden de løb med sejren i Iværksætterdysten 2021.

Kl. 18.00 Netværkspause med spisning
Kl. 18.30 Iværksætterdysten - Pitchkonkurrence

De 5 finalister pitcher, efterfulgt af spørgsmål fra panelet

Kl. 19.45 Vi kårer vinderen af Iværksætterdysten 2021
Kl. 20.00 Tak for i dag
 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Michele Lykke
mil@rserhverv.dk
Tlf. 30 42 49 62