GEW arrangement

Circular Design Camp: unge skaber grønne forretningsideer

V. Regndans & Odense Renovation

Mandag d. 16 november 2020 kl. 09.00-23.59
Grøn (gen)start

Danmarks første ’Circular Design Camp’ arbejder over 3 dage for at få flere unge grønne iværksættere i Odense, der ser forretningsmuligheder i det, vi normalt opfatter som spild eller affald. Regndans og Odense Renovation lancerer et nyt analogt læringsspil ’Circular Desig...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Danmarks første ’Circular Design Camp’ arbejder over 3 dage for at få flere unge grønne iværksættere i Odense, der ser forretningsmuligheder i det, vi normalt opfatter som spild eller affald. Regndans og Odense Renovation lancerer et nyt analogt læringsspil ’Circular Design Kit’, hvor målgruppen er unge fra sidst i udskolingen til og med starten af deres bachelor. Der er indbygget læring om ressourcer, affaldshierarki og cirkulær økonomi.

Kick-off er mandag d 16. november kl 09:00, hvor man som underviser får adgang til alt materialet (korte inspirationsvideoer med cirkulære iværksættere, ressource-specialister og selve spillet inkl. vejledning). De unge spiller sig genne en designproces fra kl 12:00, og skal indsende en video-pitch af deres idé dagen efter, tirsdag 17. november inden kl 16:00. Onsdag 18. november kl 14:00 kåres de 3 bedste ideer af et ekspertpanel.

Mandag d. 16 november 2020 kl. 09.00-23.59

Tilmeld på arrangørens hjemmeside

https://www.odenserenovation.dk/om-odense-renovation/zirkel/circular-design-camp/

Klasser/hold skal være fra Odense og tilmelding skal foretages af en underviser. Forløbet kører over 3 dage, 16.-18. november, og målgruppen er elever/studerende fra sidst i udskolingen til og med starten af deres bachelor.
Tilmelding til Regndans på mail:frederikke@regndans.dk eller Odense Renovation we@odenserenovation.dk senest mandag den 9. november (eller når der ikke er flere pladser tilbage).
Pga. covid-19 laver vi så meget som muligt online, så deltagerne kan spille med lokalt fra deres uddannelsessted.


Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Winie Evers
Frederikke Ryhl Toft