GEW arrangement

Det Fremragende Pitch Deck

V. Pure Pitch

Eventet er afholdt
Markedsføring
Strategi
Funding
Salg

Tips til at få din forretning til at stå skarpere overfor investorerne og spare tid. På webinaret vil Andreas der står bag Pure Pitch og har lavet mere end 25 pitch decks gå igennem nogle af hans mest tilgængelige råd til det gode pitch deck som kan implementeres med det samme. Andrea...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Tips til at få din forretning til at stå skarpere overfor investorerne og spare tid.

På webinaret vil Andreas der står bag Pure Pitch og har lavet mere end 25 pitch decks gå igennem nogle af hans mest tilgængelige råd til det gode pitch deck som kan implementeres med det samme. Andreas vil bl.a. komme ind på hvorfor man kan få hjælp af at tænke som en advokat og som en fysiker når man præsentere sin virksomhed, samt hvordan hver slide i decket kan opbygges for at gøre det nemmest at komme igennem.
Der vil være mulighed for at få besvaret spørgsmål efter præsentationen.

Andreas D. Christiansen har skabt Pure Pitch med formålet om at hjælpe foundere med at lave pitch decks. Han blev udvalgt til Berlingskes Talent100 liste i en tidlig alder og har lavet mere end 25 pitch decks både for egne selskaber, i corporate venture regi, fra ledelsesarbejde i flere startups og i konsulentrelationer til startup CEOs.
Andreas har en holistisk tilgang til forretningsforståelse og arbejder på tværs af marketing, salg, produkt og analytics for at synliggøre din virksomheds styrker.

Læs mere på www.pure-pitch.com

 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Andreas D. Christiansen