GEW arrangement

Sådan får du dit budskab – og din virksomhed – i medierne /// NB! WEBINARET ER FULDT BOOKET, OG DER ER DESVÆRRE IKKE PLADS TIL FLERE DELTAGERE.

V. Pr-kurser.dk

Eventet er afholdt
Markedsføring
Andet

Webinaret er fuldt booket, og der er desværre ikke plads til flere deltagere. Hvis du vil have besked, næste gang vi afholder dette webinar, så send os en mail på kontakt@pr-kurser.dk  /// Sådan kan du bruge nyhedsmedierne til at brande og markedsføre din virksomhed. Du får ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Webinaret er fuldt booket, og der er desværre ikke plads til flere deltagere. Hvis du vil have besked, næste gang vi afholder dette webinar, så send os en mail på kontakt@pr-kurser.dk 

/// Sådan kan du bruge nyhedsmedierne til at brande og markedsføre din virksomhed. Du får kendskab til, hvordan du gør dit produkt eller dine budskaber til en god historie i medierne, og hvordan du iscenesætter dig selv – og din virksomhed – som eksperten, medierne altid ringer til.


For iværksættere giver det god mening selv at stå for pr-indsatsen i de første år, hvor virksomheden bygges op. For der er ikke bare penge at spare ved at stå for pr-indsatsen selv. Pr-arbejdet hjælper dig også til at få øje på markedsførings- og brandingpotentialet i din virksomhed.

  • På kurset gennemgår vi forskellige måder, du kan bruge de journalistiske nyhedsmedier til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed.
  • Du får også en indføring i, hvordan du gør du dit budskab eller produkt til en god historie, og hvordan du iscenesætter dig selv og din virksomhed som eksperten, medierne altid ringer til.
  • Og endelig får du tips til, hvordan du opdyrker og plejer et konstruktivt netværk med journalisterne.

Pr er et attraktivt, effektivt og troværdigt alternativ til den opmærksomhed, du kan købe dig til i annoncer og trafikgenerering. Pr bør derfor være en væsentlig del af markedsføringen for iværksættervirksomheden.

Morten Steiniche, journalist, pr-konsulent og medstifter af PR-kurser.dk, der afholder kurser og workshops om pr for blandt andet iværksættere, SMV’er og organisationer.

Skrev bogen ’Bliv synlig i medierne. PR-guide til virksomheder og organisationer’ for Ritzaus Bureaus pro-kunder i 2018.

Arbejdede frem til 2013 med kommunikation, ledelse og iværksætteri i musikbranchen.

www.pr-kurser.dk

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Morten Steiniche