GEW arrangement

Pressehåndtering: Det skal du gøre, når journalisterne ringer

V. Pr-kurser.dk

Onsdag d. 18 november 2020 kl. 09.30-10.30
Markedsføring
Andet

Mange virksomheder er alt for dårligt forberedte, når de bliver kontaktet af journalister. På kurset får du en værktøjskasse, som du kan bruge løs af, når journalisterne kontakter din virksomhed. Du får desuden et crash-kursus i krisehåndtering i forhold til nyhedsmedierne. ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Mange virksomheder er alt for dårligt forberedte, når de bliver kontaktet af journalister. På kurset får du en værktøjskasse, som du kan bruge løs af, når journalisterne kontakter din virksomhed. Du får desuden et crash-kursus i krisehåndtering i forhold til nyhedsmedierne.


På kurset får du en indføring i, hvordan du og din virksomhed bedst muligt håndterer henvendelser fra journalisterne.

  • Du får en tjekliste til, hvad du skal gøre, når mobilen ringer, eller der tikker en sms ind, og der er en journalist i den anden ende.
  • Du får også en forståelse for, hvordan journalister og medier tænker og arbejder, og du lærer, hvad medierne forventer af dig, og hvad du kan forvente af medierne, når de kontakter dig og din virksomhed i forbindelse med en historie.
  • Og endelig lærer du, hvad du skal gøre, hvis du og din virksomhed ufrivilligt bliver trukket ind i mediemøllen: sådan køber du tid, og sådan kan du vende en uheldig sag til din fordel.

 

Morten Steiniche, journalist (blandt kritisk og dybdeborende journalist for Forbrugerrådet Tænk), pr-konsulent og medstifter af PR-kurser.dk, der afholder kurser og workshops om pr for blandt andet iværksættere, SMV’er og organisationer.

Skrev bogen ’Bliv synlig i medierne. PR-guide til virksomheder og organisationer’ for Ritzaus Bureaus pro-kunder i 2018.

Arbejdede frem til 2013 med kommunikation, ledelse og iværksætteri i musikbranchen.

www.pr-kurser.dk

Onsdag d. 18 november 2020 kl. 09.30-10.30

Tilmeld på arrangørens hjemmeside

http://www.pr-kurser.dk

Kurset bliver både afholdt som webinar og på en fysisk location i København med et begrænset antal pladser (adresse følger).


Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Morten Steiniche