GEW arrangement

Startup Summit Odense'21

V. Odense Sport & Event, Odense Iværksætterfestival

Eventet er afholdt
Markedsføring
Networking
Strategi

Oplev Odenses nye iværksætterevent: Startup Summit Odense! Det fynske iværksættermiljø samles under samme tag, når Startup Summit Odense’21 løber af stablen på Nature Energy Park den 9. – 10. november 2021. Går du med en iværksætter i maven? Mangler du den helt rigtige sparring,...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Oplev Odenses nye iværksætterevent: Startup Summit Odense!

Det fynske iværksættermiljø samles under samme tag, når Startup Summit Odense’21 løber af stablen på Nature Energy Park den 9. – 10. november 2021.

Går du med en iværksætter i maven? Mangler du den helt rigtige sparring, der kan sætte gang i dit iværksættereventyr? Har du en startup-virksomhed, du ønsker at skalere? Så er Startup Summit Odense’21 det helt rigtige event for dig. Startup’21 er din dør ind til iværksættermiljøet!

Bliv klogere på de mange muligheder, du har som iværksætter. Du kan blandt andet opleve:

Pitch Audition

Vind 14 dages rådgivning, mentoring og pitchtræning!

Trin 1

Som gæst til Startup Summit Odense’21 får du en helt unik mulighed for at deltage i konkurrencen om 14 dages rådgivning, mentoring og pitchtræning ved Tanken16, Visti Unlimited, SDU RIO, Odense Iværksætterservice m.fl. Derudover vinder du også en plads til StartOB Investor Pitch, hvor du skal pitche foran fem professionelle investorer.

Der afholdes Pitch Audition ved Startup Summit Odense den 9. november kl. 13.00 – 15.00 på Nature Energy Park.

Som deltager får du to minutter til at pitche din virksomhed foran en jury bestående af fem eksperter samt de øvrige gæster ved eventet.
Juryen består af:

  • Anne Mejdal, CEO, Visti Unlimited
  • Claus Madsen, salgschef, OB
  • Johnny Killerup, partner, Tanken16
  • Lene Høxbro Larsen, iværksætterkonsulent, Odense Iværksætterservice
  • Roy Lemminger, forretningsudvikler, Syddansk Universitet

Husk at tilmelde dig Pitch Audition, når du tilmelder dig Startup Summit Odense’21. OBS: Der er kun 30 pladser til Pitch Audition, så skynd dig!

Trin 2 – Elevator Pitch med prisuddeling under Odin Award
Gik du videre fra Pitch Audition på Nature Energy Park? Så er næste trin i konkurrencen levering af en forberedt Elevator Pitch på DOK5000 i Odense.

Du skal levere en 10 minutter lang Elevator Pitch foran en professionel jury, og du har mulighed for at gøre brug af en præsentation, plancher eller lignende.

I alt kåres 5 virksomheder som vindere af konkurrencen og de 14 dages træningsforløb samt muligheden for at pitche foran 5 professionelle investorer ved et StartOB Investor Pitch event.

Konkurrencen løber af stablen den 11. november kl. 12.30 – 14.30, og prisoverrækkelsen finder sted på DOK5000 under Odin Award.


Trin 3 – 14 dages træningsforløb
De 5 vindere vil i perioden den 12. – 26. november gennemgå et forløb med rådgivning, mentoring og pitchtræning ved Tanken16, Visti Unlimited, SDU RIO, Odense Iværksætterservice m.fl.

I løbet af de 14 dage vil de 5 vindere blandt andet blive klædt på til at kunne pitche foran 5 professionelle investorer ved den store finale på Nature Energy Park.


Trin 4 – Den store finale: StartOB Investor Pitch
Fyns største erhvervsnetværk, StartOB, er vært ved den store finale, der afholdes på Nature Energy Park den 28. november.

De fem vindere skal her pitche foran fem professionelle investorer, der vurderer, om de ønsker at investere i vindernes virksomheder.

Den store finale finder sted i forbindelse med fodboldklubben OB’s sidste hjemmebanekamp. Der tages forbehold for, at datoen kan ændres.

Din billet er inkl. fuld forplejning med fri bar.

Mia Wagner - En Løvinde skifter retning

11:10 - 12:10

Et inspirerende foredrag bag facaden af den erfarne erhvervskvinde og Løvinde Mia Wagner. Hør om op- og nedture og hvad en kvindelig løve er gjort af. Mia fortæller med nærvær og engagement om at begå fejl, blive ramt af stress, finde én kurs og så skifte retning og springe ud som iværksætter – med den overbevisning, at man ikke skal lade andres forventninger definere ens liv.

Bliv inspireret til at finde egen succes og modet til at indrette livet efter den.

Mia deler både personlige og professionelle erfaringer fra et arbejdsliv som advokat, konfliktmægler, bestyrelsesformand, direktør, iværksætter og Løvinde.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Katarina Fruerlund Deylami
kfd@ose.dk
Tlf. Tlf. 61 39 48 80