GEW arrangemnet

Tag temperaturen på dit marked

V. Odense Iværksætterservice

Eventet er afholdt
Markedsføring

Med en god markedsanalyse øger du sandsynligheden for, at dit produkt bliver en succes. Som iværksætter bliver du nemt forblændet af din idé og glemmer at undersøge, om der overhovedet er et marked for produktet eller ydelsen. Hvis du derimod bruger tid på at lave en god markedsanalyse, øg...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Med en god markedsanalyse øger du sandsynligheden for, at dit produkt bliver en succes.

Som iværksætter bliver du nemt forblændet af din idé og glemmer at undersøge, om der overhovedet er et marked for produktet eller ydelsen.

Hvis du derimod bruger tid på at lave en god markedsanalyse, øger du sandsyn­ligheden for, at dit produkt bliver en succes.

På denne workshop skal vi arbejde lidt á la ”kender du typen”. Du får en masse viden om hvad markedsanalyser er, hvad de kan og hvordan man laver dem.

Du får gennemgået et livsforløb på et produkt - fra idéplan til det har været på markedet et par år. En rejse som kan hjælpe dig, når du selv skal konceptualisere dine produkter.

Workshoppen er opbygget, så vi skifter mellem teori og gruppearbejde, og hvor I arbejder i små grupper med hinandens virksomheder.

Du får en unik mulighed for at lære, hvordan professionelle analysebureauer arbejder. Du vil efter workshoppen kende dine kunder meget bedre og vide, hvem der er din primære og sekundære målgruppe.

Underviser: René Frederiksen, A&B Analyse A/S

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt