GEW arrangemnet

Pitch-træning for iværksættere

V. Odense Iværksætterservice

Eventet er afholdt
Markedsføring
Salg

En god pitch kan belyse en forretningside klart og præcist på meget kort tid. Den skal tilpasses til målgruppen, hvad enten man ønsker at få kunder, investorer, potentielle partnere, netværk eller helt andre samarbejdspartnere. Målet er at gøre modtagerne nysgerrige og interesseret i ens pr...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

En god pitch kan belyse en forretningside klart og præcist på meget kort tid. Den skal tilpasses til målgruppen, hvad enten man ønsker at få kunder, investorer, potentielle partnere, netværk eller helt andre samarbejdspartnere.

Målet er at gøre modtagerne nysgerrige og interesseret i ens produkt, så det bliver nemmere at få et møde i stand, hvis det er formålet.

Deltagerne er udvalgt på forhånd og skal medbringe en 5 minutters pitch. Den fremlægges for CONNECT Denmark panelet, der giver konstruktiv feedback på performance og forretningsmodel.

Når iværksætteren har tilpasset sin pitch efter feedbacken, gentages seancen foran panelet, som kommer med en ny feedback. 

Som deltager på denne event overværer du hele seancen og får et godt indblik i hvilken performance der skal til for at levere en stærk pitch.

CONNECT Denmark en netværksorganisation bestående af ca. 800 erhvervsledere, forretningsudviklere og investorer som stiller kompetencer, erfaring og tid til rådighed for at hjælpe startups og vækstvirksomheder med at forretningsudvikle i Danmark, Skandinavien og internationalt

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt