GEW arrangement

FYSISK + ONLINE Speakers Days - Blok 4 Mød Nature Planet & Huset Venture

V. Odense Iværksætterservice

Eventet er afholdt
Grøn (gen)start
Impact
Innovation
Networking
Strategi
Funding
Salg
Andet

Speakers Days - Er to inspirationsdage med en række inspirerende talks med engagerede fynske iværksættere. De ni oplæg er opdelt i 4 blokke, hvor du tilmelder dig en blok af gangen. Du kan være med online, hvis du følger vores facebook side https://www.facebook.com/stjerneskibet/live...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Speakers Days - Er to inspirationsdage med en række inspirerende talks med engagerede fynske iværksættere. De ni oplæg er opdelt i 4 blokke, hvor du tilmelder dig en blok af gangen. Du kan være med online, hvis du følger vores facebook side https://www.facebook.com/stjerneskibet/live/ 

Nature Planet.   
Anne Dorthe Hjort Petersen har sammen med Michael Severin skabt en guldrandet forretning på bløde tøjbamser, der sælges i zoologiske haver og turistattraktioner verden over.

Efter 14 år var tøjdyrsbrandet så stort og overskudsgivende, at det sidste år førte til et opkøb af en svensk kapitalfond for et trecifret millionbeløb.

Mød Anne Dorthe og hør hvordan de nåede dertil og hvordan det er at overlade størstedelen af ejerskabet til en kapitalfond, når man stadig selv arbejder med i virksomheden.

Virksomheden lægger stadig stor vægt på social ansvarlighed og har blandt andet været med til at bygge 16 skoler i Nepal og Indonesien og reddet Kamalari-slavepiger fra fattigdom. 

https://www.natureplanet.dk/


Huset Venture.   
Lars Holstein er udviklingskonsulent hos Huset Venture som er en socialøkonomisk, landsdækkende not-for-profit virksomhed med afdelinger i Aarhus, Ringkøbing, Storkøbenhavn og Kolding. 

Huset Venture arbejder for at nedbryde barrierer og bane vejen for, at flere mennesker med nedsat arbejdsevne bliver en aktiv del af arbejdsmarkedet. 95 % af deres egne ansatte er fleks- eller skånejobbere.

Lars vil fortælle hvordan det kan lade sig gøre at drive en overskudsgivende socialøkonisk forretning, hvor de leverer professionelle produkter og ydelser, samtidig med at de skaber jobs til mennesker med nedsat erhvervsevne.

Huset Venture arbejder konkret med verdensmålene nr. 8, 10, 12 og 13.

https://husetventure.dk/

Anne Dorthe Hjort Petersen har sammen med Michael Severin skabt en guldrandet forretning på bløde tøjbamser.

Lars Holstein er udviklingskonsulent hos Huset Venture som er en socialøkonomisk, landsdækkende not-for-profit virksomhed med afdelinger i Aarhus, Ringkøbing, Storkøbenhavn og Kolding. 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Laila Burcharth
labur@odense.dk
Tlf. 51482317