GEW arrangement

FYSISK + ONLINE Speakers Days - Blok 3 Ditlevsdal, Milling Hotels & Nr. Åby Bageri

V. Odense Iværksætterservice

Eventet er afholdt
Digitalisering
Grøn (gen)start
Innovation
Markedsføring
Networking
Strategi
Funding
Salg
Andet

Speakers Days - Er to inspirationsdage med en række inspirerende talks med engagerede fynske iværksættere. De ni oplæg er opdelt i 4 blokke, hvor du tilmelder dig en blok af gangen. Du kan være med online, hvis du følger vores facebook side https://www.facebook.com/stjerneskibet/live...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Speakers Days - Er to inspirationsdage med en række inspirerende talks med engagerede fynske iværksættere. De ni oplæg er opdelt i 4 blokke, hvor du tilmelder dig en blok af gangen. Du kan være med online, hvis du følger vores facebook side https://www.facebook.com/stjerneskibet/live/ 

Ditlevsdal Bison Farm.  
Niels Henrik Ove tog på jordomrejse og fik ideen til en bisonfarm. Idag driver han Europas største bisonfarm og har årligt mere end 25.000 gæster på guidede ture.

Hør historien om hvordan en revisor blev til en landmand, hvordan 1 okse blev til 350 og hvordan udviklingen har ført gårdbutik, restaurant- og  kursusvirksomhed og masser af oplevelsesøkonomi med sig.    

Senest skud på stammen er en to dages musik festival.

https://ditlevsdal.dk/

Milling Hotels.   
Jan Milling er uddannet tømrer og hans kone Dorte er uddannet pædagog. Tilbage i 1994 fik de tilbud om at overtage Hotel Ansgar. De anede dengang ikke mere om hoteldrift end man gør, når man har været på charterferie. Nu er det ene hotel vokset til 10 fordelt rundt i Danmark.

Virksomheden drives i dag som en familiedrevet virksomhed og Jan trækker stadig gerne selv i arbejdstøjet når der skal renoveres. 

Hør hvordan du har båret sig af med at skabe en så succesfuld virksomhed og stadig bevare begge ben på jorden. 

https://millinghotels.dk/


Nr. Åby Bageri.   
Mød Carsten Bjørn Bak Matthiesen, som pludselig oplevede at blive iværksætter igen, efter 40 år i branchen, da han i 2018 vandt mesterskabet om "Danmarks bedste romkugle".

Romkuglen gik viralt. Bageriet voksede ud af rammerne. Der blev opbygget landsdækkende forhandlernetværk, webshop og børnene er nu gået med i virksomheden.  

Hør hvordan Carsten har formået at bevare tungen lige i munden og så skal vi selvfølgelig også smage på varen. 

https://www.noerreaabybageri.dk/

Niels Henrik Ove driver Europas største bisonfarm og har årligt mere end 25.000 gæster på guidede ture.

Jan Milling er uddannet tømrer og hans kone Dorte er uddannet pædagog. Tilbage i 1994 fik de tilbud om at overtage Hotel Ansgar.  Nu driver de 10 hoteller fordelt rundt i Danmark.

Carsten Bjørn Bak Matthiesen  blev iværksætter efter 40 år i branchen, da han i 2018 vandt mesterskabet om "Danmarks bedste romkugle".

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Laila Burcharth
labur@odense.dk
Tlf. tlf. 51482317