GEW arrangemnet

Eksperthjælp til virksomheder med CVR-nr.

V. Odense Iværksætterservice

Eventet er afholdt
Strategi

Du er i fuld gang med din forretning og måske endda i gang med at vækste. Men selvom du har fået styr på dagligdagen, så møder du fortsat udfordringer og spørgsmål af økonomisk, juridisk, finansiel eller forsikringsmæssig karakter. Kort sagt andre udfordringer end dem du havde, da du lige...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Du er i fuld gang med din forretning og måske endda i gang med at vækste.

Men selvom du har fået styr på dagligdagen, så møder du fortsat udfordringer og spørgsmål af økonomisk, juridisk, finansiel eller forsikringsmæssig karakter. Kort sagt andre udfordringer end dem du havde, da du lige var startet.

Her stiller et team af rådgivere sig til rådighed, som møder dig i øjenhøjde.

Først får du et kort oplæg fra de fire eksperter og derefter bliver der mulighed for en individuel snak med de rådgivere, du har særlige spørgsmål til.

Vi slutter af med sandwich og netværk.

Herunder kan du se hvem eksperterne er og hvad de holde holder oplæg om.

Middelfart Sparekasse  Du får gode råd til hvordan du plejer og bevarer det gode samarbejde med banken i forbindelse med din drift og eventuelle vækst. Hvad lægger banken vægt på og hvilke muligheder har du gennem banken og bankens samarbejdspartnere, eksempelvis Vækstfonden.  

Søby Revisorer Vi ser på, hvordan du kan styre og bruge dit regnskab som drifts- og udviklingsværktøj. Vi ser på kalkulationsberegninger, dit finansielle visitkort, forskudsskemaet, den løbende bogføring og likviditeten. Kort sagt alle de forhold der ofte er udfordringer med, når virksomheden er i drift.

Kielberg Advokater Der kan være mange faldgruber i den juriske verden, når man går fra at være ny iværksætter til en virksomhed i vækst. Vi gennemgår de typiske udfordringer du møder, når du skal ansætte din første medarbejder, hvilke hensyn du skal tage til GPDR og markedsføringsloven og hvordan man beskytter sin gode idé.

GF Forsikring Hvilke forsikringer er lovpligtige og hvorfor? Hvilke forsikringer er ikke lovpligtige men alligevel vigtige. Skal man have en særskilt forsikring, når man driver virksomhed hjemmefra og hvordan dækker din privatforsikring kontra erhvervsforsikring dine ting. Du får tegnet et worst-case scenarie og vi taler om risikovurdering, hvis du ikke har styr på dine forsikringer.

Oplægsholdere: Kielberg Advokater, Søby Revisorer, GF Forsikring & Middelfart Sparekasse

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt