GEW arrangemnet

Eksperthjælp for dig uden CVR-nr.

V. Odense Iværksætterservice

Eventet er afholdt
Strategi

Her møder du et team af rådgivere som møder dig i øjenhøjde. Hvis du endnu overvejer, om du skal blive selvstændig, eller du er helt nystartet, så er du sikkert stadig usikker på mange af de økonomiske, juridiske, finansielle og forsikringsmæssige anliggender og vil have stor gavn af at m...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Her møder du et team af rådgivere som møder dig i øjenhøjde.

Hvis du endnu overvejer, om du skal blive selvstændig, eller du er helt nystartet, så er du sikkert stadig usikker på mange af de økonomiske, juridiske, finansielle og forsikringsmæssige anliggender og vil have stor gavn af at møde eksperterne.

Eksperterne deler ud af den viden, som de ofte oplever iværksættere bokser med. Og bagefter bliver der masser af tid til at du kan få en individuel snak med de rådgivere, du har særlige spørgsmål til.

Vi slutter af med sandwich og netværk.

Herunder kan du se hvem eksperterne er og hvad de holde holder oplæg om.

Middelfart Sparekasse Du bliver forberedt til det gode møde med banken. Hvad skal du have med? Hvad ser banken på og efter? Hvad er en erhvervskonto og hvorfor skal man have sådan en? Hvorfor ser banken på ens privatøkonomi og hvad skal der til for at låne startkapital?

Søby Revisorer Du får indsigt i og overblik over hvilke budgetter, du bør lave, før du starter din virksomhed. Du hører om hvorfor og hvordan det er godt at bruge dine regnskaber som værktøjer. Derudover taler vi lidt om kalkulationer, og du får indblik i indberetningsregler og de mest almindelige moms- og skatteregler.

Kielberg Advokater Hvilken virksomhedsform skal du vælge, og hvilke konsekvenser har det at drive virksomhed i henholdsvis personligt regi kontra i et selskab? Hvilke særlige forhold skal du være opmærksom på, når du indgår aftaler, herunder de største faldgruber samt potentielle gevinster.

GF Forsikring Hvilke forsikringer er lovpligtige og hvorfor? Hvilke forsikringer er ikke lovpligtige, men alligevel vigtige. Skal man have en særskilt forsikring, når man driver virksomhed hjemmefra og hvordan dækker din privatforsikring kontra erhvervsforsikring dine ting. Du får tegnet et worst-case scenarie og vi taler om risikovurdering, hvis du ikke har styr på dine forsikringer.

Oplægsholdere: Kielberg Advokater, Søby Revisorer, GF Forsikring & Middelfart Sparekasse

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt