GEW arrangement

Blockchain i handel og design

V. Odense Iværksætterfestival, Lifestyle & Design Cluster

Eventet er afholdt
Digitalisering
Impact
Innovation
Markedsføring
Strategi

Hvordan kan teknologi understøtte sporbarhed, transparens og bæredygtige innovation. I to år har CBS, DI-handel og Lifestyle & Design Cluster arbejdet med et projekt finansieret af Industriens fond som har til formål at styrke dansk design i at tilgå ny forretningsmodeller ved hjælp af tek...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Hvordan kan teknologi understøtte sporbarhed, transparens og bæredygtige innovation. I to år har CBS, DI-handel og Lifestyle & Design Cluster arbejdet med et projekt finansieret af Industriens fond som har til formål at styrke dansk design i at tilgå ny forretningsmodeller ved hjælp af teknologi. Blockchain er mest kendt fra cryptovaluta og dette oplæg vil vise eksemplar på hvordan teknologien bag faktisk kan være katalysator at åbne op en ny generation af virksomheder.

Heidi Svane Pedersen er specialist i innovation, teknologier og nye måder at tænke cirkulære forretningsmodeller på. Hun arbejder til dagligt med at bygge bro mellem den akademiske verden og livsstilsbranchen. I initiativer fra at besøge fremtiden indenfor detailhandel i San Francisco, Sydkorea og Amsterdam til teknologiske eksperimenter med kundedata til at udforske blockchain, iot og big data til fremtidige forretningsmodeller eller virtuelle teknologier og 3D i fremtidens digitale mode verden. Heidi har en kandidat i strategi ledelse og innovation, hun har drevet selvstændig virksomhed, arbejdet for store industri brands og begået sig som lab agent hos en af danmarks ældste innovationshuse til idag at drive forskning udviklingsprojekter i den nationale erhvervsklynge Lifestyle & design cluster.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Randi Trabjerg
ivfestival@odense.dk
Tlf. 2051 7085