GEW arrangemnet

Tankestrøm: 2-dages iværksætterworkshop

V. Medstrøm, Spinderihallerne Vejle

Eventet er afholdt
Andet

Tankestrøm er en to-dages workshop... ...for dig, der har en iværksætter i maven og en spirende idé. Måske drømmer du om at starte egen virksomhed og søger sparring på de første skridt eller måske er du allerede etableret iværksætter med et nyt produkt eller projekt, der skal sparkes i...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Tankestrøm er en to-dages workshop...
...for dig, der har en iværksætter i maven og en spirende idé. Måske drømmer du om at starte egen virksomhed og søger sparring på de første skridt eller måske er du allerede etableret iværksætter med et nyt produkt eller projekt, der skal sparkes igang.
På Tankestrøm iværksætter workshop kan du prøve dig selv og din virksomhed/idé af i professionelle, tværfaglige rammer.

Du får:

Inspiration:
Du vil møde to succesfulde iværksættere, som vil dele erfaringer fra deres personlige iværksætterrejser og fortælle om:

Hvordan kommer jeg i gang? - og hvordan gør jeg opmærksom på mig selv og skaber efterspørgsel efter mit produkt eller service?
Salg & Netværk - hvordan du aktiverer og gør dit netværk til en fordel i opstarten af din forretning, og hvordan du sikre balance mellem netværk og salg – altså skruer ned for kaffemøder og op for salget.

Kend din værdi/værdien af dit produkt fra start og få de første salg i bogen.
Sæt nogle mål, deadlines og hav modet til at tage springet.

Oplægsholder den 20 november er Hanne Groth Telling fra Designkayaks.
Hanne vil inspirere med oplægget " Opdagelsesrejsen det første år som selvstændig".

Den 22 november vil du møde Lena Boel fra Boel, Brand & Business.
Lena vil inspirere med oplægget "Gør dit netværk til en fordel”.

Faglig og personlig indsigt:
Du arbejder med din idé og dine forudsætninger for at føre den ud i livet. Hvem er du, hvem kender du og hvilket marked bevæger du dig ud på? Hvad er kernen og værdien i den virksomhed du drømmer om? Hvordan lægger du en plan og kommer i gang?

Træning i at pitche din idé:
Du arbejder med at forme din idé, styrke din pitch overfor mulige samarbejdspartnere og teste den af i et professionelt forum, samt mulighed for at sparre og netværke med andre spirende iværksættere.


Pris
225,- kr for forplejning, som dækker:
Dag 1 - morgenkaffe/te og frugt, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/te og kage.

Dag 2 - morgenkaffe/te og frugt, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/te og kage.

Frokostbuffeten er et udvalg af salater, suppe, brød samt en varm ret. Har du allergi bedes du oplyse det under kommentar ved tilmelding.

Tilmelding
Din betaling og tilmelding til den 2-dages iværksætterworkshop er bindende. Bliver du forhindret mister du din betaling på 225 kr.

Program
Dag 1: onsdag 20. november, kl. 9.00 - 16.00
Dag 2: fredag 22. november, kl. 9.00 - 15.30

Bonus-workshop
Har du lyst til at udforske det at være iværksætter endnu mere og dykke ned i hvad det egentlig vil sige at være iværksætter, og hvilke fordele og ulemper det fører med sig?

Den 21 november fra kl. 09.00 til 12.00 kan du deltage i 'Iværksætteri & Filosofi', i Spinderihallerne. Hvis det at være selvstændig er nyt for dig, vil vi stærkt opfordre dig til at deltage.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?
Tankestrøm er en del af projektet Medstrøm, et tværkommunalt projekt med det formål at udvikle og styrke iværksættere i Syddanmark.

Læs mere på www.medstroem.dk og www.spinderihallerne.dk
eller kontakt Charlotte Frederiksen på e-mail cfred@vejle.dk eller telefon 4038 9780, hvis du har spørgsmål til workshoppen.


Medstrøm-projektet følges af to forskere fra Syddansk Universitet, og gennem din deltagelse i projektet er du udvalgt til at bidrage til forskning og metodeudvikling, som vil komme andre iværksættere til gode i fremtidige projekter. Du vil blive bedt om at besvare en kort række spørgsmål, som du modtager på mail, både før, under og efter din deltagelse i forløbet, og besvarelsen af disse spørgsmål er en betingelse for at kunne deltage i projektet. Svarene behandles naturligvis strengt fortroligt, og dit bidrag er anonymt. Derudover skal du på første kursusdag udfylde et skema med tidsforbrug m.m. af dokumentationshensyn.

Du får

Inspiration: 
Du vil møde to succesfulde iværksættere, som vil dele erfaringer fra deres personlige iværksætterrejser og fortælle om:

Hvordan kommer jeg i gang? - og hvordan gør jeg opmærksom på mig selv og skaber efterspørgsel efter mit produkt eller service?
Salg & Netværk - hvordan du aktiverer og gør dit netværk til en fordel i opstarten af din forretning, og hvordan du sikre balance mellem netværk og salg – altså skruer ned for kaffemøder og op for salget.
Kend din værdi/værdien af dit produkt fra start og få de første salg i bogen.
Sæt nogle mål, deadlines og hav modet til at tage springet. 

Oplægsholder den 20 november er Hanne Groth Telling fra Designkayaks.
Hanne vil inspirere med oplægget " Opdagelsesrejsen det første år som selvstændig". 

Den 22 november vil du møde Lena Boel fra Boel, Brand & Business. 
Lena vil inspirere med oplægget "Gør dit netværk til en fordel”. 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt