GEW arrangemnet

Temaforløb: Salg

V. Medstrøm, Fremtidsfabrikken, Business Kolding

Eventet er afholdt
Salg

Det opsøgende salg er iværksætterens livline til virkeligheden. Kunder, omsætning og konkret forståelse for din virksomheds potentiale, er resultatet af stærke salgsegenskaber. Og ALLE kan blive gode til det. På dette tema-forløb går vi helt tæt på salgsprocessen og giver dig alt hvad du...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Det opsøgende salg er iværksætterens livline til virkeligheden. Kunder, omsætning og konkret forståelse for din virksomheds potentiale, er resultatet af stærke salgsegenskaber. Og ALLE kan blive gode til det.

På dette tema-forløb går vi helt tæt på salgsprocessen og giver dig alt hvad du skal vide, for at blive tryg, professionel og autentisk i rollen. Vi lægger hele fundamentet for den stærke salgssamtale, du vil forstå de psykologiske mekanismer der er på spil i salgsprocessen, lære hvordan man strukturer samtalen og bearbejder kundens indvendinger. Og sidst, men ikke mindst, vil du forstå hvordan man forener sin faglige specialistrolle, med rollen som en troværdig sælger, så man kan skabe markante resultater, både i sin virksomhed og for sine kunder.

Temaforløbet ligger over 3 dage, 19/11, 10/12 og 16/1 alle dage 9.00 – 16.00.

 

Forløbet er en del af projekt MEDSTRØM, der bringer praksisnær forretningsudvikling til kreative iværksættere og mikrovirksomheder i Region Syddanmark.

MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler.

Læs mere på www.medstroem.dk

 

 

Du arbejder over tre hele dage med Alexandra Svarre fra firmaet Living Sales (livingsales.net). Alexandra lever af at lære virksomhedsejere og medarbejdere, hvordan man bliver god til at sælge – uden at være Sælger-Helge.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Tina Nikolajsen