GEW arrangemnet

Knivskarpe produkter

V. Medstrøm, Fremtidsfabrikken, Business Kolding

Tirsdag d. 26 november 2019 kl. 09.00-16.00
Andet

Du kender dine egne produkter eller ydelser– men er deres værdi også helt tydelig kunderne? I denne workshop arbejder vi med kreative værktøjer til produktudvikling, som får det fulde potentiale frem i dine produkter og ydelser. Du kender dine egne produkter og ydelser. Forfra og bagfra. M...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Du kender dine egne produkter eller ydelser– men er deres værdi også helt tydelig kunderne? I denne workshop arbejder vi med kreative værktøjer til produktudvikling, som får det fulde potentiale frem i dine produkter og ydelser.

Du kender dine egne produkter og ydelser. Forfra og bagfra.
Men står det også knivskarpt for dine kunder hvad de får, og hvilken værdi det repræsenterer?
På denne workshop kommer du til at:

Se på dine produkter og services med et ude-fra-og-ind perspektiv. Med fokus på kundernes behov, så det er værdien for dem, der står lysende klart.
Sikre at den kerne dine produkter og services bygger på, er udnyttet og kommunikeret optimalt – måske gemmer der sig uudnyttede potentialer i det du allerede tilbyder?
Vi arbejder med brugerrejser, behovsanalyser og metoder til at folde oplevelsen af dine produkter og services ud – og så lægger du en plan for hvad der skal til for at gøre dem knivskarpe og fuldt udnyttede.

 

Knivskarpe produkter er en del af projekt MEDSTRØM, der bringer praksisnær forretningsudvikling til kreative iværksættere og mikrovirksomheder i Region Syddanmark.

MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler.

Læs mere på www.medstroem.dk

Du bliver ledt gennem det hele af Julie Kjær Madsen, ejer af Loop Company, som arbejder med at udvikle virksomheders produkter gennem systematisk nysgerrighed. http://loopcompany.dk/

Tirsdag d. 26 november 2019 kl. 09.00-16.00

Tilmeld på arrangørens hjemmeside

https://www.businesskolding.dk/arrangementer/knivskarpe-produkter

Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding


Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Tina Nikolajsen