GEW arrangement

Innovativ? - Lær at blive mere opfindsom / kreativ - The John Cleese way

V. LeadZip Consult

Eventet er afholdt
Innovation

Sidder du nogle gange fast og har svært ved at få løst et problem? Måske i har et teknisk problem, mangler funding eller at tilgangen af kunder er for lav. Kredser dit hoved ofte om de samme frustrationer, ideer og løsninger? Har du brug for en ny ide til dit produkt / service? Måske jeres vir...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Sidder du nogle gange fast og har svært ved at få løst et problem? Måske i har et teknisk problem, mangler funding eller at tilgangen af kunder er for lav. Kredser dit hoved ofte om de samme frustrationer, ideer og løsninger? Har du brug for en ny ide til dit produkt / service? Måske jeres virksomhed har brug for nye ideer til marketing af jeres unikke talent? Så lær simple innovative metoder til at fremme nye ideer.
På dette online kursus introduceres du til bogen "creativity - A short and cheerful guide" af John Cleese.
Kurset har en andet tilgang vores andre kurser. Det indeholder lidt mere baggrundsviden og et par anekdoter fra John Cleese. Vi hører om hvordan han tænker og føler samt hvad der har præget ham og hvordan han arbejder.

Der vil være plads til et par spørgsmål i slutningen af kurset og evt. i overtid.
Kurset er nr. 5 af en serie på 5 og er gratis under Iværksætterugen.

Underviser Jesper Skjerning er en kreativ ildsjæl. Jesper faciliterer kreative metoder ude i virksomhederne og underviser også i disse metoder. Moderne metoder der kan så meget mere end den klassiske brainstorm.  Har i over 15 år arbejdet med projekter - som projektleder, konsulent, udvikler og problemløser. Idegenerering og kreative metoder har været fælles træk i alle disse roller. "Jeg elsker at arbejde med teams så der skabes fællesskab og tillid, så kreativiteten kan udfolde sig grænseløst". Jesper har hands-on erfaring og er god til at bygge prototyper og teste dem. Kundens behov og feedback skal i fokus.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Jesper Skjerning