GEW arrangement

Innovativ? - Lær at blive mere opfindsom / kreativ - Introduktion til Design Sprint

V. LeadZip Consult

Eventet er afholdt
Digitalisering
Grøn (gen)start
Innovation
Strategi
Andet

Sidder du nogle gange fast og har svært ved at få løst et problem? Måske i har et teknisk problem, mangler funding eller at tilgangen af kunder er for lav. Kredser dit hoved ofte om de samme frustrationer, ideer og løsninger? Har du brug for en ny ide til dit produkt / service? Måske jeres vir...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Sidder du nogle gange fast og har svært ved at få løst et problem? Måske i har et teknisk problem, mangler funding eller at tilgangen af kunder er for lav. Kredser dit hoved ofte om de samme frustrationer, ideer og løsninger? Har du brug for en ny ide til dit produkt / service? Måske jeres virksomhed har brug for nye ideer til marketing af jeres unikke talent? Så lær innovative metoder til at fremme nye ideer.

På dette online kursus introduceres du til Design Sprint 2.0 som er blevet benyttet hos Google Ventures siden 2012.
Design Sprint tager dig fra Ide / Udfordring og til en Testet Prototype på 4 - 5 dage! Formålet er hurtigt at finde ud af om kunderne synes om jeres ide, om den skal rettes til eller om der ikke skal bruges mere tid på den. Dette i kontrast til at arbejde i mange måneder på noget man selv synes er fantastisk og lige skal nå lidt mere før man synes det er godt nok til at vise frem.
Kom hurtigt ud over rampen og få valid feedback fra potentielle kunder.

Med kurset får du :
▪Introduktion til Design Sprint
▪Indsigt og øvelse i nogle af værktøjerne der benyttes i Design Sprint.
▪Viden til at finde ud af om det er noget I vil prøve i jeres virksomhed.

Der vil være plads til et par spørgsmål i slutningen af kurset og evt. i overtid.
Kurset er nr. 4 af en serie på 5 som LeadZip Consult afholder og er gratis under Iværksætterugen.                           

Underviser Jesper Skjerning er en kreativ ildsjæl. Jesper faciliterer kreative metoder ude i virksomhederne og underviser også i disse metoder. Moderne metoder der kan så meget mere end den klassiske brainstorm.  Har i over 15 år arbejdet med projekter - som projektleder, konsulent, udvikler og problemløser. Idegenerering og kreative metoder har været fælles træk i alle disse roller. "Jeg elsker at arbejde med teams så der skabes fællesskab og tillid, så kreativiteten kan udfolde sig grænseløst". Jesper har hands-on erfaring og er god til at bygge prototyper og teste dem. Kundens behov og feedback skal i fokus.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Jesper Skjerning