GEW arrangement

Webinar: Start som selvstændig - sådan gør du!

V. Krifa

Eventet er afholdt
Andet

Drømmer du om at starte egen virksomhed og ønsker at vide, hvordan du griber det an? Så er du kommet til rette sted. På dette webinar får du råd og vejledning om, hvordan du griber processen an. Hvor skal jeg registreres henne? Er der behov for tilladelser? Forsikringer og pension – som s...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Drømmer du om at starte egen virksomhed og ønsker at vide, hvordan du griber det an? Så er du kommet til rette sted. På dette webinar får du råd og vejledning om, hvordan du griber processen an.

Hvor skal jeg registreres henne? Er der behov for tilladelser? Forsikringer og pension – som selvstændig? Momsregistrering, selskabstyper og finansiering – mange relevante spørgsmål og begreber fra den selvstændige verden. Få hjælp til at finde vejen gennem denne jungle! Hvilke ting SKAL du bare have styr på, og hvilke kan komme i orden hen ad vejen?

Erhvervscoach og rådgiver Svend Andreasen fra Udviklingskompagniet og specialkonsulent Jan Fredensborg fra Krifa rådgiver om netop dette emne.

Et webinar er et online foredrag, som du kan følge fra stuen, sommerhuset eller caféen. Rent teknisk kan alle være med. Du skal blot have en computer, tablet eller smartphone med adgang til internettet. Vi sender dig et link, som du skal bruge, når webinaret finder sted - det kan ikke være lettere. Undervejs i webinaret kan du se og høre oplægsholderne og også chatte med dem plus de øvrige deltagere. Skynd dig at opleve et webinar – meld dig til allerede i dag.

 

Svend Andreasen og Jan Fredensborg

Svend Andreasen er erhvervscoach og rådgiver i Udviklingskompagniet, hvor han dagligt rådgiver om start og drift af selvstændig virksomhed. 

Jan Fredensborg er specialkonsulent i Krifa, og har styr på samspillet mellem selvstændig virksomhed og A-kasse. Hvad må man, og hvornår....? Start og drift af selvstændig virksomhed har også betydning for tilknytning og eventuelle ydelser fra A-kassen.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Jan Fredensborg