GEW arrangement

Start som selvstændig - sådan gør du!

V. Krifa

Eventet er afholdt
Andet

Drømmer du om at starte egen virksomhed og ønsker at vide, hvordan du griber det an? Så er du kommet til rette sted. På dette webinar får du råd og vejledning om, hvordan du griber processen an. Hvor skal jeg registreres henne? Er der behov for tilladelser? Forsikringer og pension – so...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info
Drømmer du om at starte egen virksomhed og ønsker at vide, hvordan du griber det an? Så er du kommet til rette sted. På dette webinar får du råd og vejledning om, hvordan du griber processen an. 

Hvor skal jeg registreres henne? Er der behov for tilladelser? Forsikringer og pension – som selvstændig? Momsregistrering, selskabstyper og finansiering – mange relevante spørgsmål og begreber fra den selvstændige verden. Få hjælp til at finde vejen gennem denne jungle! Hvilke ting SKAL du bare have styr på, og hvilke kan komme i orden hen ad vejen? 

Arbejdsmarkedskonsulent Jane Møller og specialkonsulent Jan Fredensborg fra Krifa rådgiver om netop dette emne. 

Jane Møller og Jan Fredensborg

Jane Møller er arbejdsmarkedskonsulent ved Krifa, og vejleder dagligt om iværksætteri 

Jan Fredensborg er specialkonsulent i Krifa, og har styr på samspillet mellem selvstændig virksomhed og A-kasse. Hvad må man, og hvornår....? Start og drift af selvstændig virksomhed har også betydning for tilknytning og eventuelle ydelser fra A-kassen.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Jan Fredensborg