GEW arrangement

FÆNGSLET 2. Øst !!!AFLYST!!!

V. kontorfællesskabet 2. Øst.

Eventet er afholdt
Networking
Andet

Tilmeld via link: https://vitusbering.nemtilmeld.dk/53/  På FÆNGSLET finder du kontorfællesskabet 2. Øst. Vores fællesskab bygger på sparring på tværs af brancher, krydret med en god sjat portvin og viljen til at ville hinanden alt det bedste. Vi er mange forskellige mennes...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Tilmeld via link: https://vitusbering.nemtilmeld.dk/53/ 

På FÆNGSLET finder du kontorfællesskabet 2. Øst. Vores fællesskab bygger på sparring på tværs af brancher, krydret med en god sjat portvin og viljen til at ville hinanden alt det bedste. Vi er mange forskellige mennesker, der driver meget forskellige virksomheder, på forskellige måder, og af mange forskellige årsager. Diversiteten er utrolig vigtig for den sparring som opstår i vores fællesskab, og vi vil meget gerne invitere til en eftermiddag, hvor vi viser, at der ikke er én måde at være iværksætter eller selvstændig på.
Vi håber, at du kommer med en masse nysgerrighed og lyst til at vide mere om os og dét at drive forretning, og at du også er frisk på selv at dele ud af dine tanker og erfaringer, så vi kan få gang i en masse spændende snakke.

Vi starter i fælleslokalerne ved vores køkken, hvor vi vil fortsætte ud på en "Tour-de-celle" - her vil I komme forbi en masse forskellige virksomheder, der vil fortælle om deres hverdag, og endelig slutter vi af hvor vi startede, i køkkenet kl 18.00 med et glas portvin :)

kontorfællesskabet 2. Øst. 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt