GEW arrangement

WEB-WORK-DAY

V. kanselvvilselv.dk og GRUS CITY

Eventet er afholdt
Andet

Tilmelding via link:  www.kanselvvilselv.dk Kom med til en hel dag med fokus på dit website, lækker forplejning og vigtigst – hjælp hele dagen fra en ultra website nørd. En work-day er for dig, der sidder med al website (bøvlet) selv. Dig der selv skal opdatere, bygge, designe o...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Tilmelding via link:  www.kanselvvilselv.dk

Kom med til en hel dag med fokus på dit website, lækker forplejning og vigtigst – hjælp hele dagen fra en ultra website nørd.
En work-day er for dig, der sidder med al website (bøvlet) selv. Dig der selv skal opdatere, bygge, designe og sørge for, at du har et website der virker.
Maria fra kanselvvilselv.dk hjælper til dagligt selvstændige med selv at lave deres websites og vil være klar til også at hjælpe dig på denne workshop!

Sammen med andre iværksættere kommer du og arbejder på dit website, og hver eneste gang du løber ind i et problem (teknisk eller visuelt), er hjælpen kun et kald væk. Kort sagt er det en dag for dig, der vil arbejde på dit website, få kompetent ekspert hjælp gennem hele dagen og fantastisk opvartning af Grus City. Måske har du et website, der trænger til lidt kærlighed? Måske skal du først i gang med at lave dit website nu? Der er plads til alle.

Vi fejrer iværksætteruge med en ekstra god billetpris – men skynd dig! Vi har kun plads til 8 iværksættere.

Maria, kanselvvilselv.dk 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt