GEW arrangemnet

Gratis telefonrådgivning til iværksættere

V. Iværksætteruddannelsen

Eventet er afholdt
Strategi
Andet

Vil du sikre dig, at din forretningsidé holder? Få gratis rådgivning af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgiver og få sparring på din forretningsidé og rådgivning omkring, hvordan du tager den til ”the next level”. Samtalen er naturligvis fuldt fortrolig. Som led i den globale ivæ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Vil du sikre dig, at din forretningsidé holder?

Få gratis rådgivning af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgiver og få sparring på din forretningsidé og rådgivning omkring, hvordan du tager den til ”the next level”. Samtalen er naturligvis fuldt fortrolig.

Som led i den globale iværksætteruge tilbyder vi GRATIS, ÅBEN TELEFONRÅDGIVNING ved Iværksætteruddannelsens uddannelsesleder, Jette Rasmussen.

De fleste vil efter en rådgivningssamtale med Jette have et velfunderet overblik over, hvad næste logiske skridt vil være for at komme videre og få succes med deres forretningsidé.

Om Jette Rasmussen

Jette Rasmussen, er cand. jur., HD, direktør i Infolink Kurser og uddannelsesleder på Iværksætteruddannelsen. I Jette Rasmussen finder du en forretningsmæssig sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted – og samtidig en af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgivere. Som virksomhedsejer kan du bruge Jette Rasmussen til at komme i gang og blive holdt i gang – med fokus på udvikling af både dig og din virksomhed.

Jette Rasmussen blev kåret som Årets Nordjyske Erhvervskvinde 2007, og hun er anerkendt for sine mange års erfaring og seriøse arbejde med iværksætteri og forretningsudvikling.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Jette Rasmussen