GEW arrangement

KNÆK KAMPAGNE KODEN

V. Iværksætter.nu

Eventet er afholdt
Markedsføring

Tilmelding: På mail til: kontakt@ivaerksaetter.nu senest den 15. november 2020. Bliver du også tung som bly i benene over, hvordan du skal markedsføre din virksomhed og dine ydelser? Ville du ønske du havde en holdbar kampagneplan, lige til at hive ud af skuffen – hver gang d...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Tilmelding: På mail til: kontakt@ivaerksaetter.nu senest den 15. november 2020.

Bliver du også tung som bly i benene over, hvordan du skal markedsføre din virksomhed og dine ydelser? Ville du ønske du havde en holdbar kampagneplan, lige til at hive ud af skuffen – hver gang du skal i gang med en kampagne for dine ydelser?

På workshoppen knækker du koden til en komplet markedsføringsstrategi & -plan, så du ikke længere behøver falde sammen over mængden af planlægning. Samtidig laver du også din indholdsplan til sociale medier, så du kommer flyvende ind i 2021.

Iværksætter.NU åbner dørene for en eksklusiv lille gruppe af nye og etablerede iværksættere, der sælger ydelser. Skynd dig at tilmelde dig, hvis du har brug for at knække kampagne koden – der er plads til 40 ildsjæle. 
Du bliver som sædvanligt forkælet med praktiske arbejdsmaterialer, et væld af praktiske hands-on worksheets og digitale værktøjer, specielt udarbejdet til dig. Naturligvis tryller Café & Restaurant Schmidt endnu engang med fantastisk forplejning. Vi glæder os til at møde dig og din virksomhed. Vær opmærksom på, at der på dagen vil blive taget billeder.

Workshop iværksætter.nu

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt