GEW arrangemnet

Forstå dit regnskab

V. HIP Iværksætterhuset

Eventet er afholdt
Andet

Workshoppen er for dig, som har et begrænset kendskab til erhvervsøkonomi, men har lyst til at sætte dig ind i emnet. På denne workshop får du overblik over de mest almindelige begreber og opgaver, og er klædt på til at tage ansvaret for din virksomheds budgetter og regnskab. Vi gennemgår ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Workshoppen er for dig, som har et begrænset kendskab til erhvervsøkonomi, men har lyst til at sætte dig ind i emnet.

På denne workshop får du overblik over de mest almindelige begreber og opgaver, og er klædt på til at tage ansvaret for din virksomheds budgetter og regnskab. Vi gennemgår årets gang fra første bilag til afsluttet årsregnskab og forskellen på regnskabsarbejdet i selskaber og personligt ejede virksomheder.

 

Denne workshop gennemgår årets gang fra første bilag til afsluttet årsregnskab og forskellen på regnskabsarbejdet i selskaber og personligt ejede virksomheder. Vi klæder dig på til at tage styringen af din virksomheds regnskab.

 

Anette Sand, direktør, Regnskabsskolen

Anette Sand er stifter af Regnskabsskolen A/S og en flittig og populær foredragsholder om økonomi og ansatte for iværksættere og selvstændige. Hun underviser i og skriver bøger om regnskab og økonomi.

 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt