GEW arrangemnet

Få Succes Som Iværksætter

V. HIP Iværksætterhuset

Eventet er afholdt
Strategi
Andet

Hvordan maksimerer du din tid, din arbejdsindsats og din vækst? Det kræver mod, overblik og handlekraft! Succes som iværksætter forudsætter, at du mestrer både mentale og faglige redskaber - workshoppen giver dig indsigt i muligheder, metoder og redskaber. Workshoppen kommer rundt om: ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Hvordan maksimerer du din tid, din arbejdsindsats og din vækst? Det kræver mod, overblik og handlekraft! Succes som iværksætter forudsætter, at du mestrer både mentale og faglige redskaber - workshoppen giver dig indsigt i muligheder, metoder og redskaber.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Udarbejdelse af egen handlingsplan
  • Goal Mapping som redskab
  • Metode til at optimere handlinger
  • Metode til at forstå og blive fokuseret
  • Metode til at kode hjernen til succes
  • Metode til at udarbejde og efterleve planer, der virker.

Efter workshoppen er du blevet bevidst om hvilke tanker og handlinger, der kan være afgørende for at opnå succes - og du går fra workshoppen med oplevelsen af, at du er ejer af din egen succes!

Målgruppe:

Workhoppen er for dig, der vil målrette og effektivisere din arbejdsindsats og hurtigt gå fra drøm til handling.

Nina Marie Wahl Asmussen, erhvervsrådgiver og erhvervscoach for Københavns Erhvervshus

Nina er selv iværksætter og har flere succesfulde virksomheder og projekter bag sig.

Ninas speciale er at finde og omsætte den gode ide til handling. Identificering af den rigtige strategi og rigtige handlinger og efterfølgende implementering af strategierne er centralt for Nina. Udgangspunktet for Nina er hendes kreative og flittige tilgang til enhver opgave - det vil sige finde eller opfinde løsningen på den udfordring, som du lige netop nu står overfor. At finde på de gode ideer og opfinde forretningskoncepter har været et af Ninas fokusområder de seneste år som erhvervsrådgiver for iværksættere.

Nina er ligeledes en meget dreven karriererådgiver og været ansvarlig for at udvikle metoder og kursusforløb, der har givet hundredvis af akademikere mod, retning og målsætning til at forfølge deres drømmekarriere. Nina har også selv haft den mere traditionelle ledelseskarriere fra advokat til virksomhedsejer, hvor rekruttering og ledelsesansvar har været dagligdagen. Nina er advokat, MBA, ICI coach, ICI erhvervscoach og mentaltræner

 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt