GEW arrangement

TAL MODTAGERENS SPROG

V. GRUS CITY

Eventet er afholdt
Andet

Tilmelding via link:  www.gruscity.dk/book Savner du redskaber til at kommunikere din ide eller dit produkt, så kunder og investorer klapper i hænderne af begejstring? Så kom frisk – både hvis din virksomhed er ny, eller hvis den er veletableret. ”Tal modtagernes sprog...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Tilmelding via link:  www.gruscity.dk/book

Savner du redskaber til at kommunikere din ide eller dit produkt, så kunder og investorer klapper i hænderne af begejstring? Så kom frisk – både hvis din virksomhed er ny, eller hvis den er veletableret.

”Tal modtagernes sprog” er et af de råd, virksomheder – både nystartede og etablerede – ofte får i arbejdet med at skaffe kunder og kapital. Rådet er lige så genialt, som det er svært. For hvad er modtagerens sprog egentlig? Hvordan begynder man selv at tale det? Og hvad gør man, når forskellige interessenter taler forskellige sprog?

Retoriker Mette Sejersen ved, hvordan man taler modtagerens sprog. Mette er uddannet i retorik, og hun har rådgivet og undervist både entreprenører, iværksættere og etablerede virksomheder i at kommunikere effektivt og modtagerorienteret. 

På workshoppen får du en model til at forstå de krav, som enhver effektiv kommunikation skal leve op til. Du får værktøjer til at oversætte det unikke i dit produkt, koncept eller din ide til modtagerens sprog. Og du får tid til at prøve det hele af i praksis. 

Så tag et par kommunikationsudfordringer under armen og vær klar til at udvikle, præsentere og lade dig inspirere – uanset om din virksomhed er ny eller veletableret. 

Retoriker Mette Sejersen

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt